Πανελλήνια συγκέντωση μοτοσυκλετιστών 2004

03/06/2004 @ 06:44
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το τριήμερο του Αγίου πνεύματος έγινε η πανελλήνια συγκέντρωση μοτοσυκλετιστών. Μηχανές από όλη την Ελλάδα (κυρίως από την Βόρεια) συγκεντρώθηκαν στην παραλία Σαλάντι στα Δίδυμα Ερμιωνίδας κοντά στο Πόρτο Χέλι, όπου έλαβαν χώρα πολλά moto happenings αλλά και πολύ rock μουσική. Η συγκέντρωση ξεκίνησε την Πέμπτη, 27 του Μαίου και τελείωσε στις 31 του ίδιου μήνα, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος.

Η Παρασκευή ήταν η κυρίως ημέρα για τις συναυλίες, δεδομένου ότι έπαιζαν τρία σχήματα, οι Δ.Π. (Δυτική Προπαγάνδα), ένα hip-hop σχήμα, οι Juke Box, και οι Διόνυσος, οι οποίοι έκλεισαν και την βραδιά.

To live ξεκίνησε με τους Δ.Π. κατά τις 22:30 και οι πιτσιρικάδες πλην πολύ καλοί μουσικοί έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους αν και λίγο τρακαρισμένοι στην αρχή.

Δεύτεροι στην σκηνή εμφανίστηκαν οι Juke Box (οι οποίοι μάλιστα λόγω ενός προβλήματος του μπασίστα τους έπαιξαν με δανεικό τον μπασίστα των Διόνυσος!) με ένα μείγμα κλασσικών αλλά και νέων Ελληνικών rock τραγουδιών άρχισαν να ξεσηκώνουν το κοινό που ευχαριστήθηκε ένα πολύ καλό set μουσικής.

Τελευταίοι εμφανίστηκαν στην σκηνή οι Διόνυσος, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με συνδυασμό από τους τρεις προσωπικούς τους δίσκους, με πολλές διασκευές, ελληνικές αλλά και ξένες. Από το πρώτο τραγούδι παρουσιάστηκαν αντάξιοι των πολύ καλών συστάσεων που τους συνόδευαν και με πολύ ένταση, καλό και σκληρό rock, δεν άφησαν κανένα ασυγκίνητο. Μάλιστα κάποιοι από το κοινό τους άφησαν ένα κιβώτιο μπύρες για να συνεχίσουν να παίζουν και το group τις τίμησε δεόντως. Μετά από 2 περίπου ώρες μουσικής αφύπνισης με κομμάτια από Pink Floyd, Doors, Mano Negra, αλλά και από Σπαθιά, Μωρά, Παύλο αλλά και από τον καινούργιο τους δίσκο, οι Διόνυσος έκλεισαν με το "Born To Be Wild" αφήνοντας όμως στο τελευταίο κομμάτι τους moto riders να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Οι συναυλίες συνεχίζονταν και τις επόμενες ημέρες, που δυστυχώς δεν μπορέσαμε να παρακολουθήσουμε, με τον Λάκη Παπαδόπουλο αλλά και τους πολύ καλούς Dickens Zoo (ελπίζω να τους δω την επόμενη φορά) όπως και τα happenings τα οποία περιελάμβαναν burn outs, μοτοκαλιστεία αλλά και ταξίδια στις γύρω περιοχές.

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές κυρίως στον πρόεδρο της ΜΟΤΟΕ, τον Στέλιο Κορρέλη, αλλά και τον Λευτέρη τον Πόντιο από την ΜΟΘ.

Ελπίζω να είχαν όλοι καλή επιστροφή. Kαλή αντάμωση του χρόνου!
  • SHARE
  • TWEET