Οι νέες κυκλοφορίες της 11ης Δεκεμβρίου 2020

Ενδιαφέρουσες προτάσεις παρά την αναμενόμενη μειωμένη κινητικότητα

11/12/2020 @ 10:54

Υπόγεια Ρεύματα - "Η Γη Που Αφήνω"
Βρίσκουν κάτι από τον εαυτό τους που ίσως είχαν χάσει στην πορεία τους.

Perdition Sect - "End Times"
Extreme metal βετεράνοι ξεσπούν εναντίον του 2020 έχοντας ως εικόνισμα τους Discharge.

Abigor - "Totschläger (A Saintslayer's Songbook)"
Χωρίς να έχουν προετοιμάσει το έδαφος, οι βετεράνοι black metallers από την Βιέννη διέθεσαν στις 8 Δεκεμβρίου μέσω Bandcamp τον διάδοχο του προ διετίας "Hollenzwang (Chronicles Of Perdition)" στην κανονική δισκογραφία τους.

Boris With Merzbow - "2R0I2P0"
Οι Ιάπωνες ανακοίνωσαν μια ακόμη συνεργασία τους με τον συμπατριώτη τους, noise πειραματιστή, Merzbow και δηλώνουν σχετικά: «Αυτός ο χρόνος ήταν μια περίοδος δοκιμασίας για όλο τον κόσμο. Αυτό το άλμπουμ είναι ένα μνημείο για το τέλος μιας εποχής. Από εδώ και πέρα ένας νέος κόσμος ξεκινά».

Deftones - "Black Stallion"
Οι Αμερικανοί συνοδεύουν την επανακυκλοφορία του περίφημου "White Pony" με την remix εκδοχή του, ένα όνειρο της μπάντας που γίνεται πραγματικότητα έπειτα από 20 χρόνια.

Other Lives - "Sicily Sessions"
Οι folk rockers από την Oklahoma διαθέτουν τις demo εκδοχές του εξαιρετικού "For Their Love" που κυκλοφόρησε φέτος το καλοκαίρι.

Cro-Mags - "2020"
Το περίφημο  hardcore punk σχήμα από την Νέα Υόρκη επέστρεψε στην πλήρη δισκογραφία μετά από 20 χρόνια με το "In The Beggining" και βγάζει στην αγορά ένα νέο EP, με σκοπό την ηχητική αποτύπωση της φετινής, ιδιαίτερης από κάθε άποψη, χρονιάς.

Riverside - "Lost'n'Found - Live In Tilburg"
Διαθέσιμο για όλους τους φίλους των Πολωνών και σε DVD γίνεται το live album που ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής περιοδείας το 2015 στα πλαίσια της προώθησης του "Love, Fear And The Time Machine", τελευταίας με τον εκλιπόντα κιθαρίστα και ιδρυτικό μέλος Piotr Grudzinski.

Blind Guardian - "Imaginations from the Other Side - 25th Anniversary Edition"
Αργυρούν Ιωβηλαίο για το πέμπτο και ένα εκ των κορυφαίων άλμπουμ των Γερμανών, που εορτάζεται με την επίσημη κυκλοφορία της ζωντανής του εκτέλεσης του το 2016 στο Oberhausen.

  • SHARE
  • TWEET