Νέο EP ανακοίνωσαν οι Cro-Mags

«Το 2020 είναι μια χρονιά που κανείς μας δεν πρόκειται να ξεχάσει»

30/11/2020 @ 12:54

Ο Harley Flanagan επέστρεψε νωρίτερα μες τη χρονιά με τον πρώτο δίσκο των Cro-Mags έπειτα από 20 χρόνια, το εξαιρετικό "In The Beggining".

Η μπάντα όμως, ανακοίνωσε επίσης την κυκλοφορία ενός νέου EP, ονόματι "2020", το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει ψηφιακά στις 11 Δεκεμβρίου.

Η εν λόγω κυκλοφορία, αποσκοπεί στην ηχητική αποτύπωση της φετινής, ιδιαίτερης από κάθε άποψη, χρονιάς, για την μπάντα με τον Flanagan να δηλώνει σχετικά:

«Από καθαρή σύμπτωση, ηχογραφήσαμε 20 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα νέας μουσικής, οπότε απλά προσθέσαμε μερικά ακόμη δευτερόλεπτα πραγματικού χάους ώστε η διάρκεια να φτάσει τα 20 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα.

Το εξώφυλλο του άλμπουμ θυμίζει ημερολόγιο, με κάθε τετράγωνο να αντιστοιχεί σε μια φωτογραφία για το 2020. Εντός του booklet, υπάρχουν δώδεκα φωτογραφίες, μια για κάθε μήνα του έτους, και στο οπισθόφυλλο, μια φωτογραφία που δεν περίμενα ποτέ να αντικρύσω, μια άδεια Νέα Υόρκη.

Κορωνοϊός, καραντίνα, άδειοι δρόμοι, βία, φλεγόμενα κτίρια, ωμότητα και καταστροφή: Το 2020 είναι ένα έτος που κανείς μας δεν πρόκειται να ξεχάσει».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "2020", ενώ μπορείτε να ακούσετε το ομότιτλο κομμάτι εδώ.

01. Age Of Quarantine
02. 2020
03. Life On Earth
04. Violence and Destruction
05. Chaos In The Streets
06. Cro-Fusion

Δείτε επίσης:

Harley Flanagan: «Slayer και Metallica δε θα είχαν ίδιο ήχο χωρίς το hardcore»

  • SHARE
  • TWEET