Οι Other Lives κυκλοφορούν demo εκδοχή του νέου τους δίσκου

Το "For Their Love" κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες

19/11/2020 @ 12:06

Σε μια ιδιαίτερη κίνηση προχωρεί το indie folk σχήμα των Other Lives.

Η μπάντα, επειτα από την κυκλοφορία του υπέροχου "For Their Love" το καλοκαίρι, επιστρέφει με τις demo εκδοχές των τραγουδιών του δίσκου.

Συγκεκριμένα, το "Sicily Sessions" όπως θα ονομάζεται το νέο άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει στις 11 Δεκεμβρίου μέσω του Play It Again Sam σε περιορισμένο αριθμό κασετών, βρίσκει το συγκρότημα να δημοσιεύει πιο ωμές και demo εκτελέσεις των τραγουδιών του φετινού τους, τέταρτου δίσκου.

Ο Jesse Tabish, ιθύνων νους του σχήματος, σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Έπειτα από τις εκλογές του 2016, η γυναίκα μου, Kim, και εγώ, αποφασίσαμε πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσουμε από τις Η.Π.Α.. Έπειτα από μιε μεγάλη περιπλάνηση στην Ευρώπη, καταλήξαμε σε μια μικρή πόλη στο νησί της Σικελίας, ονόματι Castellammare del Golfo. Εκεί βρήκαμε τόση ηρεμία καθώς και ένα τρόπο ζωής που μας ενέπνευσε να αφήσουμε τους υπολογιστές και να επιστρέψουμε σε πιο παραδοσιακές μεθόδους σύνθεσης. Το αποτέλεσμα ήταν το "For Their Love". Ελπίζουμε να σας αρέσει και η πρωταρχική του μορφή».

Ως πρώτο δείγμα, να δείτε εδώ το νέο video για το κομμάτι "Sound Of Violence" και εδώ να ακούσετε την demo μορφή του όπως θα περιλαμβάνεται στο "Sicily Sessions".

  • SHARE
  • TWEET