Οι Boris και Merzbow ανακοινώνουν νέο συνεργατικό δίσκο

Ακούστε το πρώτο δείγμα της εκ νέου σύμπραξης των σπουδαίων Ιαπώνων

20/10/2020 @ 10:55

Οι Boris ανακοίνωσαν μια ακόμη συνεργασία τους με τον, επίσης Ιάπωνα, noise πειραματιστή Merzbow.

Τα δύο σχήματα, επανενώνονται για να κυκλοφορήσουν ένα νέο δίσκο συνεργασίας, ονόματι "2R0I2P0".

To "2R0I2P0", που όπως φαίνεται ερμηνεύεται ως "2020 R.I.P.", αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Δεκεμβρίου.

Oι Boris, σχολιάζοντας την συνεργασία ανέφεραν:

«Αυτός ο χρόνος ήταν μια περίοδος δοκιμασίας για όλο τον κόσμο. Αυτό το άλμπουμ είναι ένα μνημείο για το τέλος μιας εποχής. Από εδώ και πέρα ένας νέος κόσμος ξεκινά».

Σε αντίθεση με την προηγούμενη, αρκετά πιο παλαιομοδίτικη αλλά σπουδαία, κυκλοφορία της μπάντας για φέτος, "Nο", που κυκλοφόρησε αποκλειστικά μέσω της σελίδας τους στο Bandcamp, ο νέος δίσκος θα αποτελέσει κυκλοφορία της Relapse Records.

Όπως και με προηγούμενες συνεργασίες μεταξύ των δύο σχημάτων, το "2R0I2P0" θα αποτελεί επανεκτελέσεις προηγούμενων κομματιών των μουσικών.

Οι μουσικοί, συνόδευσαν την ανακοίνωση του project, με το πρώτο δείγμα, για το κομμάτι "Away From You", του οποίου η αρχική εκδοχή βρισκόταν στο "LφVE & EVφL".

Οι Boris αναμένονται επίσης να επανακυκλοφορήσουν σε βινύλιο τα "Absolutego" και "Amplifier Worship" μέσω της Third Man Records, ενώ το 2020 τους βρήκε επίσης να δημοσιεύουν σπάνιο αρχειακό υλικό στη σελίδα τους στο Bandcamp.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το tracklist και το εξώφυλλο του "2R0I2P0". Υπενθυμίζουμε πως η πιο πρόσφατη συνεργασία των καλλιτεχνών ήταν το εξαιρετικό "Gensho".

01. Away From You
02. To The Beach
03. Coma
04. Love
05. Absolutego
06. Journey
07. Uzume
08. Evol
09. Boris
10. Shadow Of Skull

  • SHARE
  • TWEET