Serious Black

Vengeance Is Mine

AFM (2022)
Από τον Σπύρο Κούκα, 22/02/2022
Διεκδικούν με αξιώσεις την άνοδο στην power metal-ική Premier
Πώς βαθμολογείτε το δίσκο;

Έπειτα από ένα απελπιστικό άλμπουμ σαν το "Suite 226", ήταν δεδομένο πως η μουσική αρμάδα των Serious Black απαιτούσε αλλαγές για να επιστρέψει σε καλύτερες εμφανίσεις. Έτσι, ο Urban Breed αποτέλεσε παρελθόν και, σε μια μεταγραφή αεροδρομίου, ο Nikola Mijić των Alogia και Eden’s Curse ήρθε για να προσπαθήσει η μπάντα να διεκδικήσει ξανά την είσοδο στη μεγάλη κατηγορία του είδους.

Τα πράγματα, λοιπόν, φαντάζουν καλύτερα φέτος, καθώς το "Vengeance Is Mine" τους επαναφέρει σε μια θέση στα playoff ανόδου στην power metal-ική Premier, όντας ενδιαφέρον και βγάζοντας το ζητούμενο παλμό με αρκετές πατροπαράδοτες melodic power συνθέσεις, αλλά δίχως να διαφοροποιείται ιδιαίτερα από τα όσα μας έχουν δείξει μέχρι σήμερα.

Βέβαια, η τύχη τους φαντάζει προδιαγεγραμμένη εν ολίγοις, διαδραματίζοντας, σαν μια μουσική Norwich ή Fulham, το ρόλο του «ασανσέρ» και μπορώντας να στοχεύσουν να καταλήξουν σαν μια άλλη Crystal Palace του power, να βρίσκονται «κάπου εκεί» κοντά στις μεγάλες μπάντες του ιδιώματος, με λίγες εκλάμψεις να δικαιολογούν αυτήν τους την παρουσία - για κάτι περισσότερο, ούτε λόγος πλέον.

  • SHARE
  • TWEET