Νικητής σε δύο εκ των τριών rock κατηγοριών ο Machine Gun Kelly στα Βραβεία Billboard 2021

Ο πρώην rapper κέρδισε το βραβείο του "Top Rock Album" για το περσινό "Tickets To My Downfall"

25/05/2021 @ 11:00

Νικητής σε δύο εκ των τριών rock κατηγοριών αναδείχθηκε ο Machine Gun Kelly στα φετινά μουσικά Βραβεία Billboard.

Συγκεκριμένα, ο πρώην rapper, που πραγματοποίησε καλλιτεχνική στροφή με τον περσινό, pop-punk δίσκο του, "Tickets To My Downfall", κατέκτησε το βραβείο τόσο του Top Rock Kαλλιτέχνη όσο και αυτό για το "Top Rock Album".

Αξίζει να σημειωθεί πως οι υπόλοιποι υποψήφιοι για το βραβείο του Rock καλλιτέχνη της χρονιάς ήταν οι AC/DC, Five Finger Death Punch και Twenty One Pilots, ενώ αντίστοιχα για το "Top Rock Album", o MGK επικράτησε έναντι των Bruce Springsteen, AC/DC, Miley Cyrus και Glass Animals.

Παραλαμβάνοντας τα βραβεία, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Μαΐου στο Microsoft Theater στο Los Angeles, ο Kelly, στην ομιλία του, ενθάρρυνε τους νέους καλλιτέχνες να μην εγκαταλείπουν τα όνειρά τους, δηλώνοντας:

«Κυκλοφόρησα το πρώτο μου mixtape πριν από 15 χρόνια, και αυτή εδώ είναι η πρώτη φορά που καλούμαι να παραλάβω ένα τόσο σημαντικό βραβείο.

Αν πίστευα πως τα 5, τα 10 ή τα 12 χρόνια είναι πολλά για να πετύχεις κάτι τέτοιο, τότε δεν θα ήμουν εδώ να παραλάβω το βραβείο».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο MGK, που πέρσυ είχε κατακτήσει το βραβείο για το Καλύτερο Alternative Video με το κομμάτι του "Bloody Valentine", ευχαρίστησε επίσης την οικογένεια και το management του, πριν καταλήξει χαρακτηριστικά:

«Αυτό το κουτί μέσα στο οποίο προσπαθεί να με περιορίσει η κοινωνία, θα χρειαστείτε πιο ισχυρά υλικά καθώς δεν μπορείτε να με εγκλωβίσετε».

Όσον αφορά το βραβείο για το "Top Rock Τραγούδι", αυτό κατέληξε στο indie-pop trio AJR για το κομμάτι τους "Bang!", ενώ εδώ μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα των βραβείων με τους αντίστοιχους νικητές.

Επιπρόσθετα, μπορείτε εδώ να ανατρέξετε στους περσινούς νικητές των rock κατηγοριών στα Βραβεία Billboard 2020.

  • SHARE
  • TWEET