Οι Korn στο Ejekt Festival!

Μετά από σχεδόν 20 χρόνια, οι βασιλιάδες του nu-metal επιστρέφουν στην Ελλάδα

18/12/2023 @ 12:14

ΟΑΚΑ P5
22.07.2024
EJEKT FESTIVAL 2024
KORN +more names tba

Οι Korn είναι οι headliners του EJEKT Festival την Δευτέρα 22 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ!

Οι Korn είναι το συγκρότημα που δημιούργησε το nu metal και άλλαξε για πάντα την πορεία του σκληρού ήχου, φέρνοντας τον στο ραδιόφωνο και το mainstream κοινό. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία όλου του rock ήχου, με μια απίθανα επιτυχημένη καριέρα τριών δεκαετιών.

Οι διακρίσεις και τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους: πάνω από 40.000.000 πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως! 15 κυκλοφορίες τους έχουν βρεθεί στο Top10 των αμερικανικών charts και 8 στο Top5! 10 κυκλοφορίες τους έχουν γίνει πλατινένιες, από τις οποίες οι 3 πολυπλατινένιες! Είναι ένα από τα ελάχιστα ονόματα που έχουν καταφέρει να ανέβουν δύο (!) φορές στο νο1 του Billboard μέσα σε 12 μήνες (!), όπως έκαναν τα άλμπουμς “Follow The Leader” (1998) και “Issues” (1999). Έχουν κερδίσει πάρα πολλά βραβεία, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν τα 2 Grammy (8 υποψηφιότητες) και 2 MTV Video Music Awards (11 υποψηφιότητες).

Με το ομώνυμο ντεμπούτο τους του 1994, οι Korn κυριολεκτικά ανανέωσαν τη metal μουσική, φέρνοντας κάτι πραγματικά καινούργιο που μιλούσε στη νέα γενιά κοινού και δημιούργησε ένα τετάστιο ρεύμα που επέτρεψε στον σκληρό ήχο να βρεθεί στις κορυφές των charts. Με ύμνους όπως τα “Blind”, “Freak On A Leash”, “A.D.I.D.A.S.”, “Coming Undone”, “Falling Away From Me”, “Got The Life”, “Here To Stay”, “Get Up”. “Word Up” και πολλά άλλα τραγούδια τους, οι Korn σάρωσαν τα πάντα και άνοιξαν το δρόμο για συγκροτήματα όπως τους Limp Bizkit, Slipknot. Machine Head, Sepultura.

Η μουσική τους είναι πια τμήμα της ποπ κουλτούρας, καθώς έχει χρησιμοποιηθεί σε σειρές (“South Park”, “The Simpsons”, κλπ), ταινίες (“End of Days”, “I Know What You Did Last Summer”, “The Crow: City of Angels”, “Lara Croft Tomb Raider”, κλπ).

30 χρόνια μετά, οι Korn έχουν ένα απίστευτα πιστό κοινό, με τα τραγούδια τους να συγκεντρώνουν δισεκατομμύρια streams στις διάφορες πλατφόρμες και το όνομά τους να φιγουράρει ως headlining στα σημαντικότερα φεστιβάλ του πλανήτη.

Σύντομα θα ανακοινωθούν πολλά ακόμα ονόματα και πληροφορίες για το EJEKT Festival 2024.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Arena: 50 Ευρώ (early bird), 57 Ευρώ (Phase A)

VIP: 125 Ευρώ (early bird), 150 Ευρώ
Τα εισιτήρια VIP αφορούν υπερυψωμένο σημείο, με δικό του bar και τουαλέτες.

Για τα ΑμεΑ υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος. Για πληροφορίες και κρατήσεις στείλτε email στο info@ejekt.gr ή καλέστε μας στο 210 9636489, Δε-Πα 10:00 - 17:00.

Τα παιδιά άνω των 8 ετών, χρειάζονται εισιτήριο για την είσοδο τους στο φεστιβάλ.

Πληροφορίες: www.ejekt.gr

Δελτίο Τύπου

Ενημερωθείτε εδώ για όλες τις συναυλίες στην Ελλάδα.

Δείτε ακόμη:

«A Buyer's Guide»: Korn

Korn @ Hellfest 2022 (Ανταπόκριση)

Korn - "Requiem" (Κριτική)

Korn - "The Nothing" (Κριτική)

Korn - "The Serenity Of Suffering" (Κριτική)

Korn & The 69 Eyes live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
10 & 11 Σεπτεμβρίου 2005 (Ανταπόκριση)

  • SHARE
  • TWEET