Blind Guardian

Αθήνα @ FLOYD

Blind Guardian Αθήνα @ FLOYD
Συγκροτήματα Blind Guardian
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος FLOYD
Διεύθυνση Πειραιώς 117, Γκάζι
Τηλέφωνο 210 3416706
Τιμή εισιτηρίου 45 e
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης more.com, Nova Public, Ευριπίδης, Yoleni’s, Viva Spot Τεχνόπολης
Διοργανωτής Fuzz Productions

Οι σπουδαίοι Blind Guardian έρχονται ξανά στην Αθήνα και η ανταπόκριση του κοινού είναι, για άλλη μία φορά, εντυπωσιακή!

Η συναυλία του Σαββάτου, 7 Οκτωβρίου, είναι πλέον sold-out οπότε, λόγω της μεγάλης ζήτησης για εισιτήρια, το θρυλικό metal συγκρότημα από τη Γερμανία θα εμφανιστεί και την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στο Floyd, το νέο μουσικό venue στο κέντρο της πόλης, στον ολοκληρωτικά αναμορφωμένο χώρο της οδού Πειραιώς 117.
 
Η προπώληση για την Παρασκευή 6/10 ξεκινά άμεσα, προς 45 ευρώ.
 
Διάθεση εισιτηρίων:
• Τηλεφωνικά στο 11876
• Online στο more.com
• Φυσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης


 
Μετά τη θριαμβευτική εμφάνισή τους στο Release Athens 2022, όπου είχαμε την τύχη να απολαύσουμε ολόκληρο το αξεπέραστο “Somewhere Far Beyond”, οι Blind Guardian επιστρέφουν στο πλαίσιο της The God Machine Tour 2023, για να παρουσιάσουν τον αριστουργηματικό νέο δίσκο τους, μαζί με όλα τα κλασικά τους τραγούδια.
 
Οι Blind Guardian δημιουργήθηκαν το 1984 σε μια μικρή πόλη της – τότε - Δυτικής Γερμανίας και έμελλε να εξελιχθούν σε ένα από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα του ευρωπαϊκού metal, καθορίζοντας αυτό που πλέον γνωρίζουμε ως power metal. Με μια εντυπωσιακή δισκογραφία που κορυφώθηκε στα 90s, χάρη σε ένα αξεπέραστο κουαρτέτο δίσκων (“Tales From The Twilight World”, “Somewhere Far Beyond”, “Imaginations From The Other Side” και “Nightfall in Middle-Earth”), οι Blind Guardian κατάφεραν να παραμείνουν στην πρώτη γραμμή του σκληρού ήχου για κάτι περισσότερο από τρεις δεκαετίες και σήμερα μοιάζουν να περνούν μια δεύτερη νιότη.
 
Ο ολοκαίνουργιος, δωδέκατος δίσκος τους, με τον τίτλο “The God Machine”, βρίσκει το γκρουπ σε δαιμονιώδη φόρμα αφού πρόκειται για μια από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας τους. 
 
Follow Blind Guardian:
Official Website
Facebook
Youtube
Twitter
Spotify

Follow FLOYD:
Official Website 
Facebook
Instagram 
TikTok

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET