«Θα ξαναγυρίσω στους AC/DC»

Ο Phil Rudd λέει σε όλους πως είναι καλός άνθρωπος και ακόμα καλύτερος drummer

22/12/2014 @ 14:36
Ο Phil Rudd είναι το αρνητικό πρόσωπο της δημοσιότητας από τις αρχές Νοεμβρίου όταν και συνελήφθη με την κατηγορόα ότι προσέλαβε επαγγελματία δολοφόνο για να σκοτώσει δύο άνδρες.

Απαλλάχθηκε άμεσα από αυτήν την κατηγορία, αλλά εκκρεμεί η δίκη για απειλή κατά της ζωής τρίτων και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. O Rudd είναι εκτός φυλακής με εγγύηση τους δύο τελευταίους μήνες. Ο ίδιος δεν είχε μιλήσει, αλλά αποφάσισε πως ήρθε η ώρα.

«Οι κατηγορίες είναι γελοίες. Μαζεύτηκε πολύ τυρί στo πιάτο και όλοι οι ποντικοί θέλουν ένα κομμάτι. Έτσι είναι η ζωή, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που παρουσιάζουν» είπε ο 60χρονος μουσικός στο ONE News. «Θα ξαναγυρίσω για να δουλέψω με τους AC/DC. Δεν με νοιάζει σε ποιόν αρέσει και σε ποιόν όχι».

Ο drummer δήλωσε πως όλοι ακούνε τους λάθος ανθρώπους. «Εμένα να ακούτε. Είμαι καλός άνθρωπος και πολύ καλός drummer. Ρωτήστε τον Angus Young, θα σας πει το ίδιο».

Η μπάντα δεν έχει ανακοινώσει επίσημα το παραμικρό σχετικά με το μέλλον του Rudd σε αυτούς, με την νέα παγκοσμια περιοδεία να ετοιμάζεται για το νέο έτος.
  • SHARE
  • TWEET