Τα παιδιά έβλεπαν video clip των Primus και η μητέρα πυροβόλησε την τηλεόραση!

Η Jennifer Ullery έγινε έξαλλη όταν αντιλήφθηκε ότι τα παιδιά της σπαταλούσαν την ώρα τους βλέποντας video clip του Les Claypool και της παρέας του

11/03/2015 @ 23:37
Μία μητέρα τριών παιδιών από το Algonquin νευρίασε τόσο πολύ που τα παιδιά της έβλεπαν video clip των experimental rockers Primus ώστε πυροβόλησε κάμποσες φορές την 50 ιντσών τηλεόραση του σπιτιού της!

Η Jennifer Ullery, 40 χρονών, οδηγήθηκε στην αστυνομία κατηγορούμενη για το κακούργημα της αλόγιστης χρήσης όπλου, καθώς επίσης και για άλλα πταίσματα όπως παράνομη οπλοκατοχή και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Εκείνη αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Οι πυροβολισμοί έλαβαν χώρα στις 20 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τον Andrew Doles της αστυνομίας του Algonquin, τα τρία της παιδιά ηλικίας 6, 11 και 15 ετών παρακολουθούσαν ένα video clip των Primus.

Ο ίδιος ο Doles δήλωσε: «Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί βρήκαν την τηλεόραση σε συντρίμια. Περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε ότι η Ullery πυροβόλησε την τηλεόραση επειδή τα τρία παιδιά της σπαταλούσαν ...πολύ χρόνο μπροστά της.»

Η αλήθεια είναι, πάντως, πως τα video clip των Primus είναι κάθε άλλο παρά ...τυπικά video clip. Ας θυμηθούμε, για παράδειγμα, το "My Name Is Mud" ή το "Southbound Pachyderm".
  • SHARE
  • TWEET