«Στον πάγο» μέχρι το 2013 οι Alter Bridge, για χάρη των Creed

14/09/2011 @ 10:45
Σε συνέντευξή του, ο drummer των Creed και Alter Bridge, Scott Phillips, αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για τις συνεργασίες, τα προσωπικά σχέδια και τα άλμπουμ πάνω στα οποία δουλεύουν αυτός και τα υπόλοιπα μέλη των Alter Bridge.

Οι Alter Bridge σκοπεύουν να προχωρήσουν σε ένα διάλειμμα μέσα στο 2012, ώστε να κάνουν χώρο για τους Creed. Και όσο η υπόλοιπη μπάντα θα δουλεύει με τον Scott Stapp, ο frontman της, Myles Kennedy, θα συνεργαστεί με τον Slash για το δεύτερο solo άλμπουμ του, στο οποίο είναι ο μόνος τραγουδιστής.

Ο Scott Phillips δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή σκοπεύουμε να αφιερώσουμε χρόνο στους Creed. Φυσικά και συνεχίζουμε με τους Alter Bridge, όλα είναι απολύτως προγραμματισμένα. Ο Scott Stapp ετοιμάζει επίσης μία προσωπική δουλειά. Είναι μία πρόκληση, χρειάζεται απόλυτη αφοσίωση και σωστό προγραμματισμό. Είμαστε τυχεροί που όλα έχουν δουλέψει σωστά μέχρι στιγμής. Έχουμε μερικές εβδομάδες περιοδείας ακόμη, έπειτα θα ξεκουραστούμε λίγο. Ο Myles Kennedy θα συνεργάζεται με τον Slash του χρόνου, εμείς θα ασχολούμαστε με τους Creed. Μετά θα δώσουμε κάποιες συναυλίες και έπειτα θα ξαναπιάσουμε τους Alter Bridge. Νέο υλικό θα ακούσετε από το 2013».
  • SHARE
  • TWEET