Δεν αργεί ο δεύτερος δίσκος των Winery Dogs

Οι Richie Kotzen, Billy Sheehan και Mike Portnoy ετοιμάζονται να μπουν στο στούντιο

17/07/2014 @ 10:31
Το rock supergroup των Winery Dogs, το οποίο αποτελείται από τους Richie Kotzen, Billy Sheehan και Mike Portnoy, πρόκειται πολύ σύντομα να μπει στο στούντιο για να ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις του δεύτερου δίσκου του.

Την αποκάλυψη έκανε ο Richie Kotzen σε συνέντευξή του για το GetYourRockOut.

Παράλληλα, έκανε δηλώσεις σχετικά με το πώς βλέπει τη μουσική το συγκρότημα: «Αν βλέπεις τη μουσική σαν μαθηματική εξίσωση και παίρνεις αποφάσεις εκτός των ορίων της δημιουργικότητας, να ετοιμάζεσαι για μεγάλη συναισθηματική αποτυχία. Όταν βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση, η μουσική είναι ανούσια, όλα είναι χάλια και καταρρέουν. Οπότε, ό,τι κι αν κάνουμε θα είναι αυτό που μας βγαίνει φυσικά.»

Παράλληλα με το άλμπουμ των Winery Dogs, ετοιμάζεται μια συλλογή 32 κομματιών από την καριέρα του Kotzen, η οποία θα ονομάζεται "The Essential Richie Kotzen" και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Το ντεμπούτο των Winery Dogs είχε συμπεριληφθεί στις καλύτερες κυκλοφορίες του 2013, στην αντίστοιχη λίστα του Rocking.gr.

Ο Χρήστος Καραδημήτρης είχε γράψει στην κριτική του ότι «το τρίο των Portnoy, Sheehan και Kotzen εντυπωσιάζει στην πρώτη σύμπραξή του».
  • SHARE
  • TWEET