Οι Disturbed συνθέτουν νέα μουσική εν μέσω καραντίνας

Ανακοίνωσαν νέες ημερομηνίες για την επετειακή περιοδεία των 20 χρόνων του "The Sickness"

19/06/2020 @ 12:13

Σε συνέχεια των συνεντεύξεων της παρουσιάστριας του Download TV, Kylie Olsson, με επιφανείς μουσικούς, ήρθε αυτή του τραγουδιστή των Disturbed, David Draiman, αποκαλύπτοντας εξελίξεις στο στρατόπεδο της μπάντας.

Συγκεκριμένα, σε κλήση από το σπίτι του στη Χαβάη, όπου διαμένει με την οικογένειά του, ο Draiman, όταν ρωτήθηκε πως περνάει τις μέρες της κοινωνικής αποστασιοποίησης, ανέφερε τα εξής:

«Έχουμε ένα αγοράκι σχεδόν επτά χρονών, οπότε η φροντίδα και το διάβασμά του, αποτελούν κύριο μέλημα μας. Αλλά εκεί αφιερώνω τον περισσότερο χρόνο μου, όχι όλο.

Τον υπόλοιπο χρόνο μου, ασχολούμαι με την μουσική, τίποτα εξεζητημένο όμως. Συζητάμε με την μπάντα όσον αφορά την έναρξη των συνθέσεων για τον διάδοχο του "Evolution". Έχουμε νέο υλικό σε εμβρυακό ακόμη στάδιο.

Ένα τραγούδι πάντως, σίγουρα «σκοτώνει» και το έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει. Έπειτα, έχουμε αρκετές νέες ιδέες, που όμως δεν έχουν υλοποιηθεί ακόμη».

Φυσικά, η διαφορά με τις προηγούμενες ηχογραφήσεις δίσκων, είναι, λόγω καραντίνας, για τον Draiman εμφανής:

«Πρέπει να βρούμε ένα ρυθμό να ολοκληρώνουμε πράγματα διαδικτυακά και εξ’ αποστάσεως. Όσο και αν είναι μια ζωντανή διαδικασία που ερχόμαστε, έστω και έτσι σε επαφή, υπάρχει ένας αυτοσχεδιασμός ως ένα σημείο. Θα υπάρχουν ζητήματα όσον αφορά τον ήχο για παράδειγμα. Είναι μια πρόκληση».

Παράλληλα, η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα τις νέες ημερομηνίες της πρόσφατα ακυρωθείσας επετειακής περιοδείας της, "The Sickness 20th Anniversary Tour", όπου θα τους συνοδεύσουν οι Bad Wolves και Staind.

  • SHARE
  • TWEET