Στη δημοσιότητα το πρώτο single του νέου δίσκου των Anathema

Ακούστε το "The Lost Song Part 3" μέσα από το επερχόμενο "Distant Satellites"

20/05/2014 @ 19:50
Οι Anathema κυκλοφορούν στις 9 Ιουνίου τον νέο τους δίσκο, "Distant Satellites", και δίνουν στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο single.

Πρόκειται για το "The Lost Song Part 3", το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ, μέσω του επίσημου καναλιού της Kscope στο YouTube.

To single θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 2 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει ακόμη το καινούριο κομμάτι "Coda", καθώς και ambient mix του "The Lost Song Part 3".

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στα Cederberg Studios του Oslo με παραγωγό τον Christer-Andre Cederberg. Την παραγωγή και την μίξη ανέλαβε ο συνεργάτης της μπάντας, Christer-Andre Cederberg (Weather Systems, Universal), επιπλέον μίξη σε μερικά κομμάτια έγινε από τον Steven Wilson, ενώ το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Κορεάτης Sang Jun Too.

Το "Distant Satellites" θα κυκλοφορήσει σε deluxe edition με δύο επιπλέον DVD και βιβλίο 44 σελίδων, mediabook edition (CD/DVD) και διπλό gatefold βινύλιο 180 γραμμαρίων. Για περισσότερες πληροφορίες και προπαραγγελίες απευθυνθείτε εδώ.

Στις σελίδες του Rocking.gr θα βρείτε την κριτική του δίσκου, καθώς και την συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Καταπίδη ο frontman του συγκροτήματος, Vincent Cavanagh.

Οι Anathema πρόκειται να εμφανιστούν ζωντανά στην Αθήνα στις 30 Αυγούστου (Stage Volume 1), και μία μέρα αργότερα, στις 31 Αυγούστου δηλαδή, στη Θεσσαλονίκη (Block 33).

Οι Βρετανοί μας επισκέφθηκαν τελευταία φορά για συναυλίες το περασμένο φθινόπωρο, ενώ το πιο πρόσφατο στούντιο άλμπουμ τους, "Weather Systems", είχε κυκλοφορήσει στις αρχές του 2012.

  • SHARE
  • TWEET