Σημαντικοί καλεσμένοι στο νέο δίσκο των Crippled Black Phoenix

Η μπάντα αποκάλυψε τους φίλους του "Ellengæst"

27/07/2020 @ 11:37

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του επερχόμενου άλμπουμ τους, οι Crippled Black Phoenix παρουσίασαν τους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στις συνθέσεις του δίσκου.

Έτσι, έπειτα από την αποκάλυψη όλων των λεπτομερειών για το "Ellengæst", που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου από την Season Of Mist, η μπάντα ανακοίνωσε τις συμμετοχές των Vincent Cavanagh (Anathema), Jonathan Hulten (Tribulation), Kristian Espedal (aka Gaahl, Gaahls’ Wyrd), Suzie Stapleton και Ryan Patterson.

Σχολιάζοντας τις συμμετοχές, ο ιθύνων νους Justin Greaves ανέφερε πως:

«Ήταν μεγάλη μου ευχαρίστηση να συνεργαστώ με μερικούς εξαίρετους φίλους σε αυτό το δίσκο, που δώρισαν απλόχερα το φωνητικό τους ταλέντο, ζωντανεύοντας έτσι τις συνθέσεις μας. Ήταν σημαντικό για μας να κάνουμε κάτι με νόημα, οπότε καλέσαμε μόνο ανθρώπους που έχουμε μια ιδιαίτερη σύνδεση».

Όσον αφορά τις συμμετοχές τους, ο Vincent Cavanagh, που θα εμφανίζεται στα "House Of Fools" και "Lost" δήλωσε:

«Ήταν απόλαυση να συνεργαστώ με μια μπάντα που ακούω χρόνια. Επίσης, όποια μπάντα επιτρέπει να εμφανίζονται γάτες στις φωτογραφίες της έχει την ψήφο μου».

Ο Jonathan Hulten, που θα συμμετέχει στο "The Invisible Past" σχολίασε:

«Την πρώτη φορά που άκουσα το "The Invisible Past" εντυπωσιάστηκα, είχε μια τόσο μεθυστική και υπερβατική ατμόσφαιρα. Προσπάθησα να δικαιώσω με το τραγούδι και την επιλογή των Crippled Black Phoenix να συμμετέχω και ελπίζω να τα κατάφερα, νιώθοντας ευγνώμων που μου ανατέθηκε αυτή η αποστολή! Σας ευχαριστώ που μου επιτρέψατε να συμμετέχω στο "Ellengæst"!»

Η Suzie Stapleton, που εμφανίζεται στο  "Cry Of Love" και στο "She's In Parties", ανέφερε:

«Όταν ο Justin με προσκάλεσε να στο Lincolnshire για να ηχογραφήσω, δεν δίστασα στιγμή. Είμαι οπαδός της μπάντας από την εποχή που συνεργαστήκαμε στις ηχογραφήσεις του The Jeffrey Lee Pierce Sessions Project αν και ποτέ δεν συναντηθήκαμε. Τα Chapel στούντιο ήταν μαγικός χώρος και η συνεργασία μας ήταν προς μεγάλη μου ευχαρίστηση, υπήρχε κάποιου είδους μαγεία».

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε πως διαμορφώνεται το tracklist με τη συμμετοχή των φίλων του "Ellengæst":

'House Of Fools' - Vincent (φωνητικά) - Belinda (δεύτερα φωνητικά) 
'Lost' - Belinda (φωνητικά) - Vincent (δεύτερα φωνητικά)
'In The Night' - Gaahl and Belinda (ντουέτο)
'Cry Of Love' - Ryan (φωνητικά) - Suzie (δεύτερα φωνητικά) 
'Everything I Say' - Belinda (φωνητικά) 
'The Invisible Past' - Jonathan (φωνητικά) 
'She’s In Parties' - Belinda (φωνητικά), Suzie (κιθάρα) 

  • SHARE
  • TWEET