Η νέα εποχή του Rocking.gr

Σας καλωσορίζουμε σε μία από τις πιο μοντέρνες ελληνικές διαδικτυακές πλατφόρμες

02/01/2016 @ 17:51

Την εποχή των γρήγορων κλικ, των ανούσιων δημοσιεύσεων, των εκπτώσεων στην ποιότητα και του «μπάτε σκύλοι αλέστε» στη δημοσιογραφία, το Rocking.gr συνεχίζει να επενδύει στην ουσία που αποτελούσε ανέκαθεν τον πυρήνα του: την ακομπλεξάριστη μετάδοση της μουσικής γνώσης, με σοβαρότητα και πηγαίο μεράκι. Αυτό, ακριβώς, είναι που μας έχει κρατήσει τόσα χρόνια σταθερά στην κορυφή της αναγνωσιμότητας όλων των rock διαδικτυακών περιοδικών, χάρη στην αγάπη και την ανταπόκρισή σας... Και αυτό είναι που θα διοχετεύσουμε με ακόμα καλύτερο τρόπο στη νέα μας πλατφόρμα.

Εμείς σας προτείνουμε να περιηγηθείτε μόνοι σας σε κάθε μικρό «δωματιάκι» της πλούσιας νέας ιστοσελίδας μας και να ανακαλύψετε μόνοι σας τις διαφορές. Ωστόσο, ένας μπούσουλας ποτέ δεν έβλαψε κανέναν...

Στο νέο μας site, το οποίο είναι από τεχνικής άποψης ένα από τα πιο μοντέρνα του ελληνικού διαδικτύου αυτήν τη στιγμή, θα παρατηρήσετε μεταξύ άλλων τα εξής:

Ενιαίος λογαριασμός χρήστη: Σας προτρέπουμε να κάνετε register όλοι, είτε με το πραγματικό σας όνομα, είτε με ψευδώνυμο, είτε απευθείας μέσω Facebook, αν προτιμάτε. Με τον λογαριασμό χρήστη, ο κάθε αναγνώστης θα μπορεί...

1. Να σχολιάζει τα άρθρα χωρίς εκ νέου log in

2. Να βαθμολογεί ο ίδιος τους δίσκους που παρουσιάζονται στην ενότητα κριτικών

3. Να εκδηλώνει ενδιαφέρον (attend) για συναυλίες που βρίσκονται στο πρόγραμμα συναυλιών και να προσθέτει υπενθυμίσεις για αυτές (με αυτόματη ενημέρωση μέσω e-mail Χ μέρες πριν την πραγματοποίηση κάθε συναυλίας)

4. Να κάνει like στα κομμάτια που παίζουν στο Rocking Radio και με αυτόν τον τρόπο να δημιουργεί την προσωπική του playlist για να μην του διαφεύγει κανένα που άκουσε και δεν πρόλαβε να το ψάξει.

Πέραν των παραπάνω, ακόμα περισσότερες δυνατότητες και features πρόκειται να προστεθούν στον λογαριασμό χρήστη στο μέλλον.

Rocking Radio player: Ο χρήστης πλοηγείται ακούγοντας μουσική, χωρίς να διακόπτεται η αναπαραγωγή μεταξύ των σελίδων. Ο player παρέχει real-time ενημέρωση για το κομμάτι που παίζεται. Για να μην πιάνει χώρο, μπορεί να ελαχιστοποιείται και να επαναφέρεται ανά πάσα στιγμή.

Νέα ενότητα τραγουδιών: Για να αναλύουμε τα κομμάτια που δίνουν στη δημοσιότητα οι ίδιοι οι καλλιτέχνες και ...απλά δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι την κυκλοφορία του δίσκου!

Μοντέρνο responsive design: Μεγαλύτερες εικόνες με μεγαλύτερη ευκρίνεια σε όλες τις ενότητες. Πλατφόρμα ιδανικά διαμορφωμένη για συσκευές κινητών και τάμπλετ.

Τεχνολογία ajax: Φόρτωση όλων των εσωτερικών σελίδων μέσω τεχνολογίας ajax, για να ελαχιστοποιείται ο χρόνος φόρτωσής τους και να βοηθά στην ευχάριστη και αδιάκοπη πλοήγηση.

Αναζήτηση: Έξυπνο σύστημα αναζήτησης που «μαθαίνει» με το πέρασμα του χρόνου. Δυνατότητα για real-time αποτελέσματα, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξει η σελίδα.

Το forum είναι το μοναδικό section του site που δεν ανανεώθηκε, όμως ετοιμάζουμε κάτι μεγάλο και γι' αυτό, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, οπότε αναμείνατε στις οθόνες σας!

Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά για τη στήριξή σας, που τα κάνει όλα αυτά δυνατά. Σε αυτές τις εποχές, είναι βάλσαμο το να μιλάς για μουσική και παντοδύναμο το να εμπνέεσαι από τη μουσική. Το Rocking σας προσκαλεί όλους για ακόμα περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μέσα στο 2016.

Keep on rocking!

Καθώς σε ένα site με αρχείο σχεδόν 15 ετών, όπως το Rocking, είναι αναμενόμενο να εμφανιστούν κάποια μικρά προβλήματα μετά την ολοκληρωτική «μεταμόρφωση» του, παρακαλούμε για την υπομονή σας.

  • SHARE
  • TWEET