Slash: «Το καπέλο και τα μαλλιά κρύβουν την ντροπαλότητά μου»

Ο κιθαρίστας των Guns ‘N Roses αναφέρεται στην σκηνική του παρουσία

30/11/2018 @ 11:31

Σε τελευταία συνέντευξή του ο Slash μίλησε για το σήμα κατατεθέν καπέλο του εξηγώντας πως πάντα τον βοηθούσε να κρύψει την… ντροπαλότητά του από τα μάτια των fans, κατά την διάρκεια των συναυλιών.

Στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου αλλά και στην απορία του σε σχέση με το πώς τα καταφέρνει και μένει πάντα στο κεφάλι του κατά την διάρκεια των live εμφανίσεων, ο κιθαρίστα των Guns ‘N Roses ανέφερε:

«Δε ξέρω πως το κάνω αλλά δεν μου έχει φύγει ποτέ από το κεφάλι. Στις αρχές τις καριέρας μου έψαχνα ένα όμορφο καπέλο για να φοράω στις συναυλίες. Το βρήκα μετά από ένα live στο Whisky a Go Go, το 1985. Περπατούσα στο Melrose και το είδα σε μια βιτρίνα. Σε ένα διπλανό vintage μαγαζί βρήκα και αυτή την ζώνη. Την έβαλα γύρω από το καπέλο και αυτό ήταν. Από εκείνη την βραδιά και έπειτα ένιωθα πάντα άνετα φορώντας το».

Και συνεχίζοντας:

«Παράλληλα έγινε και η… κρυψώνα μου. Αν και μου αρέσει πολύ να βρίσκομαι στην σκηνή ποτέ δεν ένιωθα άνετα να σηκώνω το βλέμμα μου προς το κοινό που με παρακολουθεί. Τα μαλλιά και το καπέλο μου προσφέρουν αυτό το καταφύγιο».

  • SHARE
  • TWEET