Περιμένοντας το Σαββατοκύριακο, με Rocking Radio!

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της Παρασκευής

03/06/2016 @ 15:57

Προ των πυλών το Σαββατοκύριακο και το πρόγραμμα του Rocking Radio παραμένει γεμάτο με αυστηρά επιλεγμένες μουσικές και ζωντανές εκπομπές για κάθε rock γούστο.

On DeXx @ Rocking Radio:

Οι σημερινές λίστες φέρουν πάντα την υπογραφή αγαπημένων συντακτών του Rocking αλλά και παραγωγών του Rocking Radio. Σήμερα, την μουσική και τα τραγούδια για σας επιλεγούν οι:

10:00 ~ Κατερίνα Μυτιληναίου
11:00 ~ Τόνια Πετροπούλου 
12:00 ~ Γιάννης Λυμπέρης
13:00 ~ Κώστας Βαχάρης
14:00 ~ Νίκος Καταπίδης
15:00 ~ Χρήστος Καραδημήτρης
16:00 ~ Κατερίνα Σουλελέ / 2Hours DJ Set
22:00 ~ Rocking RADIOParty! / OnlyHits 2Hours Party Zone

LiVE @ Rocking Radio:

Το σημερινό πρόγραμμα ζωντανών εκπομπών:

20:00 ~ Σπύρος Ψευτούδης, “Dirty Tricks”
[Hard Rock/Heavy Metal]

Τα "Dirty Tricks" του Σπύρου Ψευτούδη λαμβάνουν πλέον χώρα κάτω από την φιλόξενη στέγη του Rocking Radio. Εκπομπή ευέλικτη, «πολυμορφική», απροσδόκητη, πλαισιωμένη από τον ευρύτερο χώρο της Rock και Metal μουσικής σκηνής. Μουσικές θεματικές και επίκαιρες ενότητες, σε συνδυασμό με καλεσμένους από την ελληνική σκηνή, θα κάνουν το βράδυ της Παρασκευής σας ακόμη πιο ενδιαφέρον!

Κάθε Παρασκευή, μένετε συντονισμένοι στο Rocking Radio!

Και μην ξεχνάτε: 

Rocking Radio 1 year On Air Party! Σε λίγες μέρες, στην καρδιά της πόλης, οι παραγωγοί του Rocking Radio και οι συντάκτες του Rocking σας προσκαλούν όλους να γιορτάσουμε μαζί την πρώτη επίσημη σεζόν "Rocking Radio On Air".

Την ερχόμενη Παρασκευή 10 Ιουνίου στο six d.o.g.s..

Όλες οι μουσικές που αγαπάμε, όλα όσα δεν προλάβαμε να πούμε από τα μικρόφωνα, όλα όσα θέλετε να μας πείτε και η πιο rock υποδοχή του καλοκαιριού. Just To Know Us Better!

Rocking Radio, όλο το rock σ'ένα ραδιόφωνο!

  • SHARE
  • TWEET