Και απόψε, ακούτε Rocking Radio!

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της Τετάρτης

01/06/2016 @ 10:33

Γεμάτο το πρόγραμμα του Rocking Radio και κάθε Τετάρτη, με αυστηρά επιλεγμένες μουσικές και ζωντανές εκπομπές για κάθε rock γούστο.

On DeXx @ Rocking Radio:

Οι σημερινές λίστες φέρουν πάντα την υπογραφή αγαπημένων συντακτών του Rocking αλλά και παραγωγών του Rocking Radio. Σήμερα, την μουσική και τα τραγούδια για σας επιλεγούν οι:

10:00 ~ Κατερίνα Μυτιληναίου
11:00 ~ Τόνια Πετροπούλου 
12:00 ~ Ιάσων Τσιμπλάκος
13:00 ~ Θεοδόσης Γενιτσαρίδης
14:00 ~ Κώστας Βαχάρης
15:00 ~ Χρήστος Καραδημήτρης

LiVE @ Rocking Radio:

Το σημερινό πρόγραμμα ζωντανών εκπομπών:

16:00 ~ Κ.Σουλελέ, "Spin-Offs"
[Mainstream/Alt]

18:00 ~ Λ.Μπουρνόβας, "Μαύρο Σαλόνι"
[Eclectic/Rockabilly/Psychobilly]

20:00 ~ Κ.Σακκαλής/Γ.Κουτρουλής, "Όχι Και Τόσο Αργά"
[Indie/Eclectic]

22:00 ~ R’n’R Doctor, "Dreams Of Chrome And Vinyl"
[Rock 'N' Roll]

Στις 4μ.μ., ζωντανά από το νέο στούντιο του Rocking Radio στην καρδιά της πόλης, η Κατερίνα Σουλελέ σας κρατάει συντροφιά με ιστορίες του κέντρου και πολλές μουσικές.

Στις 6μ.μ., το στούντιο του Rocking Radio αλλάζει! Ο συγγραφέας Λιάκος Μπουρνόβας το μετατρέπει σε ένα «Μαύρο Σαλόνι» και σας προσκαλεί. Θα μπείτε κι εσείς στην Ραδιοφωνική Γιάφκα της Αριστοκρατικής Αλητείας;

Αμέσως μετά, οι Κώστας Σακκαλής και Γιάννης Κουτρούλης σχηματίζουν ένα αχτύπητο δίδυμο και παρουσιάζουν μια δίωρη εκπομπή που δοκιμάζει τα μουσικά νερά, τα όρια του λόγου και τα νεύρα των ακροατών. "Όχι Και Τόσο Αργά", στις 8μ.μ. ακριβώς, δηλαδή όχι και τόσο αργά...

Στις 10 μ.μ., την σκυτάλη παίρνει η vinyl friendly εκπομπή "Dreams Of Chrome And Vinyl" με τον R 'n' R Doctor: Μία μουσική Οδύσσεια στις θάλασσες του Rock! 

Κάθε Τετάρτη, μένετε συντονισμένοι στο Rocking Radio!

Και μην ξεχνάτε: 

Rocking Radio 1 year On Air Party! Σε λίγες μέρες, στην καρδιά της πόλης, οι παραγωγοί του Rocking Radio και οι συντάκτες του Rocking σας προσκαλούν όλους να γιορτάσουμε μαζί την πρώτη επίσημη σεζόν "Rocking Radio On Air".

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου στο six d.o.g.s..

Όλες οι μουσικές που αγαπάμε, όλα όσα δεν προλάβαμε να πούμε από τα μικρόφωνα, όλα όσα θέλετε να μας πείτε και η πιο rock υποδοχή του καλοκαιριού. Just To Know Us Better!

Rocking Radio, όλο το rock σ'ένα ραδιόφωνο!

  • SHARE
  • TWEET