Το Σαββατοκύριακο παίζει Rocking Radio!

Αναλυτικά, το πρόγραμμα Σαββάτου και Κυριακής

04/06/2016 @ 14:03

Και το Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα του Rocking Radio παραμένει γεμάτο με αυστηρά επιλεγμένες μουσικές και ζωντανές εκπομπές για κάθε rock γούστο.

Σάββατο - LiVE @ Rocking Radio:

14:00 ~ K.Kαραλή/Δ.Δημητράκας, "Rock N’ Roll Βοήθειες"
[Rock’n’Roll/Ελληνόφωνο]

16:00 ~ Χρ.Κεκάκου, " Last Straw"
[Stoner/Americana]

20:00 ~ Αντ.Μουστάκας, "Hellhound On My Trail" – ΕΡΤ Open Broadcast
[Blues/Classic Rock]

Στις 2 μ.μ., "Rock’N’Roll Βοήθειες" στο Rocking Radio! Με την Κέρη Καραλή και τον Δημήτρη Δημητράκα. Οι "Rock Ν’ Roll Βοήθειες", μια εκπομπή με μακρά ραδιοφωνική ιστορία, τουλάχιστον 20 χρόνων, δημιουργήθηκαν για να παρουσιάζουν όλο το φάσμα της ελληνικής, ανεξάρτητης, ροκ σκηνής, από το psych folk και το rock ‘n’ roll, μέχρι το punk και το new wave.

Κάθε Πέμπτη και Σάββατο στις 8 μ.μ., ζωντανά από το στούντιο του Rocking Radio, ο Αντώνης Μουστάκας ακολουθεί το νήμα από τον Son House μέχρι τον Jack White, από τον Eric Burdon μέχρι τους Rival Sons και από την Etta James μέχρι την Beth Hart και μας πείθει ότι το κλασικό δεν είναι απαραιτήτως και παλιό.

Η εκπομπή "Hellhound Οn Μy Τrail" αναμεταδίδεται το Σάββατο από την EΡTOpen στους 106,7 Μεγάκυκλους για την Αττική και στο www.ertopen.com.

 

Κυριακή - LiVE @ Rocking Radio:

16:00 ~ Κ.Δαβέτα, "Rock Sugar"
[Brit-Pop/Mainstream]

18:00 ~ Ειρ.Μυστακέλη/Ηλ.Μπράβος, "Krevatomourmoures"
[Mainstream/Indie]

20:00 ~ Κ.Σταύρου, "Βαρέων Βαρών"
[Hardcore/Metalcore]

Μεσημέρια Κυριακής, στις 4μ.μ., ο διαδικτυακός αέρας του rocking Radio πασπαλιζεται με μπόλικη "Rock Sugar" από την Κατερίνα Δαβέτα. Από τους Beatles στο σήμερα, πρωταγωνιστικό ρόλο για μας θα έχουν συγκροτήματα και καλλιτέχνες που σημάδεψαν το ευρύ φάσμα του alternative. 

Το απόγευμα έρχεται και στις 6 ακριβώς φέρνει μαζί του τις επικές "Krevatomourmoures" με τους Ειρήνη Μυστακέλη και Ηλία Μπράβο. Η ανηλέης μάχη των δύο φύλων για την τελική επικράτηση δεν έχει ακόμα τελειώσει...

Στις 8μ.μ., την σκυτάλη παίρνει ένα "Βαρέων Βαρών Radio Show" με τον Κωνσταντίνο -Babryzze- Σταύρου, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Thrash, death, doom, djent, hardcore άμα υπάρχει πρόσωπο, metalcore άμα δεν υπάρχει... Θα σου βάλω και sludge να γλιστράει!».

Κάθε Σαββατοκύριακο, μένετε συντονισμένοι στο Rocking Radio!

Rocking Radio, όλο το rock σ' ένα ραδιόφωνο!

  • SHARE
  • TWEET