Δυσαρεστημένος ο Dave Grohl που χρησιμοποιήθηκε το όνομά του στο μεταθανάτιο album του Michael Jackson

04/11/2011 @ 11:09
Τη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο Dave Grohl επειδή χρησιμοποιήθηκε το όνομά του στους συντελεστές του μεταθανάτιου άλμπουμ του Michael Jackson, "Michael", γιατί πολύ απλά ο frontman των Foo Fighters... δε συμμετείχε σε αυτό.

Ο θάνατος του Michael Jackson άφησε μισοτελειωμένα κάποια κομμάτια που ο βασιλιάς της pop προόριζε για μελλοντική κυκλοφορία και γνωστοί παραγωγοί και καλλιτέχνες ανέλαβαν να τα «λουστράρουν» και να τα κυκλοφορήσουν στο "Michael".

Σε ένα από τα κομμάτια, το "(I Can't Make It) Another Day", σύμφωνα με τα credits, ο Lenny Kravitz παίζει κιθάρα και κάνει δεύτερα φωνητικά και ο Dave Grohl παίζει drums. Όμως ο Dave Grohl ισχυρίζεται πως με τον Lenny Kravitz συναντήθηκε μόνο μια φορά σε ένα studio και, αφού ηχογράφησε τα drums του κομματιού, δεν ξαναειδοποιήθηκε περί αυτού. Όταν το "Michael" κυκλοφόρησε, ο Grohl συνειδητοποίησε πως στο "(I Can't Make It) Another Day" τελικώς δεν είχε χρησιμοποιηθεί η ηχογράφηση που συμμετείχε, αλλά κάποια άλλη, η οποία όμως αποδόθηκε ψευδώς στον Grohl.
  • SHARE
  • TWEET