Αποχωρεί από τους Stratovarius ο drummer Jorg Michael

16/09/2011 @ 09:51
Οι Φινλανδοί Stratovarius λένε αντίο στον επί χρόνια drummer τους, Jörg Michael, ο οποίος θα αποχωρήσει από το συγκρότημα μετά από 15 χρόνια, για προσωπικούς λόγους.

Ο Jörg θα εμφανιστεί στις εναπομείνουσες συναυλίες που έχουν προγραμματιστεί μέχρι τον Ιανουάριο οι Stratovarius και θα τον αποχαιρετήσουν με μία εορταστική περιοδεία προς τιμήν του στη Φινλανδία, από τις 18 έως τις 26 Νοεμβρίου.

Ο Jörg έγινε μέλος της μπάντας το 1995 και το πρώτο άλμπουμ των Stratovarius στο οποίο συμμετείχε ήταν το "Episode" του 1996. Συνολικά έχει παίξει σε εννέα άλμπουμ και έχει εμφανιστεί σε σχεδόν 1.000 συναυλίες με το συγκρότημα.

Ο τραγουδιστής της μπάντας, Timo Kotipelto, σχολιάζει την αποχώρηση: «Οι υπόλοιποι απλά πρέπει να δεχτούμε την απόφαση του Jörg κι ας μας είναι κάτι πολύ στενάχωρο. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον. Φυσικά οι Stratovarius συνεχίζουν κανονικά».

Και συνεχίζει: «Η μακρά κοινή πορεία μας, για πάνω από 15 χρόνια, δεν έχει τελειώσει ακόμη, αφού ο Jörg θα εξακολουθήσει να είναι ένας από τους ανθρώπους που θα μας στηρίζει και θα μας βοηθά από το παρασκήνιο, και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτό. Δεν υπήρξε μόνο ένα καταπληκτικός drummer αλλά και ένας πραγματικός φίλος και σωστός επαγγελματίας. Είναι τιμή μας να τον έχουμε μαζί μας σε αυτή την περιοδεία, αυτές οι εμφανίσεις θα είναι αξέχαστες για όλους μας».
  • SHARE
  • TWEET