Ήρθε το τέλος για τους Rage;

Η γερμανική metal μπάντα ανακοίνωσε το τέλος του τωρινού line-up της

04/02/2015 @ 11:45
Το 2014 οι Rage είχαν γιορτάσει τα 30 χρόνια της καριέρας τους με το δίσκο-συλλογή "The Soundchaser Archives" (η κριτική μας εδώ).

Τώρα όμως, ο κιθαρίστας Victor Smolski και ο μπασίστας/τραγουδιστής Peter "Peavy" Wagner, όπως αναφέρει η παρακάτω κοινή ανακοίνωση, γνωστοποιούν πως δεν θα δουλεύουν πλέον μαζί. Η αρχική ανακοίνωση της εταιρείας Nuclear Blast μιλούσε για διάλυση, αλλά με νέα διευκρίνηση, κάνει πλέον λόγο να αλλαγή του τωρινού line-up της μπάντας! Φεύγουν δηλαδή, οι Andre Hilgers και Victor Smolski, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα ποιοί θα τους αντικαταστήσουν.

Nα θυμίσουμε, πως η κλασική τριάδα των Rage με τον Peavy Wagner, Manni Schmidt και τον Χρήστο Ευθυμιάδη- επανενώθηκε υπό το όνομα Refuge με σκοπό να εμφανιστεί σε φεστιβάλ το ερχόμενο καλοκαίρι. Η τριάδα είχε χωριστεί το 1994 με την αποχώρηση του Manni, ενώ ο Χρήστος έφυγε από τους Rage το 1999. Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση και αναμένουμε περισσότερες εξελίξεις και νέα:

«Μετά από πολύ σκέψη, ο Peavy και ο Victor αποφάσισαν να σταματήσουν να δουλεύουν μαζί. Ο λόγος είναι οι μουσικές αλλά και οι προσωπικές αλλαγές. Οι δυο τους, πήραν διαφορετικούς δρόμους τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ταυτιστούν με την τωρινή μπάντα, ενώ θα χωριστούν και με τον ντράμερ  Andre Hilgers».

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Τα 15 τελευταία χρόνια ήταν ευλογημένα, με πολλές μεγάλες στιγμές και κυκλοφορίες, αλλά όλα φτάνουν στο τέλος. Οποιαδήποτε παράταση αν δίναμε θα ήταν ψεύτικη για εμάς και τους οπαδούς, τους οποίους ευχαριστούμε για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη». Ο Victor Smolski προσθέτει μετά από 15 χρόνια θέλει να επικεντρωθεί σε άλλες μουσικές αναζητήσεις, όπως οι LMO, το project με την ορχήστρα που έφτιαξε το ’13, αλλά πλέον χωρίς τον Peavy, και υπόσχεται νέο δίσκο πολύ σύντομα.

Διαβάστε από εδώ το review από την συναυλία τους το 2011 στο Fuzz, και από εδώ τι συνέβη στις τελευταίες προγραμματισμένες εμφανίσεις τους στη χώρα μας.
  • SHARE
  • TWEET