Iggy Pop: «Δεν μου αρέσει το punk»

Ο θρυλικός rock star δήλωσε, επίσης, ότι είναι αστικός μύθος το ότι έδειξε το πέος του επί σκηνής

27/05/2013 @ 11:41
Παρόλο που θεωρείται ως ένας από τους πατέρες του punk, ο θρυλικός Iggy Pop δήλωσε ότι στην πραγματικότητα δεν του αρέσει το συγκεκριμένο είδος μουσικής.

«Οι άνθρωποι της βιομηχανίας σκέφτονται μέσα σε συγκεκριμένα καλούπια. Με τοποθετούν σε μία θέση για να έχουν σημείο αναφοράς στο όλο θέμα. Έπειτα, πιστεύουν ότι πρέπει να το εξηγήσουν αυτό σε ένα κοινό που επίσης, όπως κι εκείνοι, έχει χαμηλή νοημοσύνη και παιδεία. Οπότε καταλήγουμε στο να ισχυρίζονται αυτό το πράγμα. Είναι ok, αλλά είναι βαρετό.»

«Μια φορά, δεν είχαμε κάνει sold-out την εμφάνισή μας και ο διοργανωτής ήθελε να βγω στο ράδιο. Το δέχθηκα, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται δεν ήταν αρκετό. Ήθελαν να μιλήσω για πέντε punk rock τραγούδια. Τους απάντησα ότι δεν μου αρέσει το punk!»

Στην ίδια συνέντευξη, ο Iggy Pop αρνήθηκε ότι έδειξε το πέος του επί σκηνής στο πρόσφατο South By Southwest Festival. «Δεν τους απειλούσα. Ποτέ δεν έχω επιδείξει πραγματικά το πέος μου. Αυτό είναι ένας αστικός μύθος. Απλά καμιά φορά βγαίνει μόνο του από εδώ κι από εκεί. Ή πολλές φορές πέφτει το παντελόνι μου...»
  • SHARE
  • TWEET