Τα τραγούδια της εβδομάδας (25/02/22)

Οι συντάκτες μας επιλέγουν για εσάς τις πιο φρέσκες και ενδιαφέρουσες μουσικές προτάσεις

Και αυτήν την Παρασκευή, οι συντάκτες μας αναζήτησαν τα καινούργια τραγούδια που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα τα οποία αξίζουν τον χρόνο και την προσοχή σας και σας τα παρουσιάζουν.

Πρόκειται για την ανάρτηση που έχει γίνει το «στέκι» όσων από εσάς αναζητάτε συνεχώς καινούργιες και αξιόλογες προτάσεις.

Όπως πάντα, σε αυτήν τη λίστα δε θα βρείτε βαρετά πράγματα ούτε πληρωμένες επιλογές παρά μόνο ό,τι ταίριαξε στο αισθητήριό μας.

Επίσης, μπορείτε να αναδεικνύετε το δικό σας αγαπημένο από τη λίστα στη σχετική ψηφοφορία παρακάτω.

Στο τελευταίο μας άρθρο είχατε ανακηρύξει νικητές τους Fontaines D.C. με το "I Love You"!

Ακούστε την playlist με τις επιλογές μας όσο διαβάζετε το άρθρο!

Εναλλακτικά κάνετε κλικ στον τίτλο του τραγουδιού που σας ενδιαφέρει.


Absent In Body - Sarin

Absent In Body

Έχει ήδη αρχίσει να αχνοφαίνεται αυτό που θα είναι ένας σπουδαίος sludge metal δίσκος. Δες εδώ. Το βάρος - το ΒΑΡΟΣ - του Sabbath-ικού riff, τα φωνητικά που γαβγίζουν, η αίγλη που δεν κρύβεται.

Αντώνης Καλαμούτσος


The Afghan Whigs - I'll Make You See God

The Afghan Whigs

Είχαν πέντε χρόνια να κυκλοφορήσουν κάτι. Ακούγεται τόσο όμορφα παλιομοδίτικο. Είναι γρήγορο και γεμάτο αδρεναλίνη. Οι ίδιοι λένε ότι είναι το πιο σκληρό κομμάτι που έγραψαν ποτέ. Δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα αυτή η δήλωση. Το κομμάτι θα ακούγεται στο επερχόμενο video παιχνίδι "Gran Turismo 7". Είναι σίγουρα ανεβαστικό και πολύ καλοφτιαγμένο.

Θεοδόσης Γενιτσαρίδης


Avril Lavigne (With Mark Hoppus) - All I Wanted

Avril Lavigne

Πάμε πίσω στο 2002, μέρος α'. Μία πιασάρικη μελωδία. Ο Mark των blink. Ένα ντουέτο από τα χρυσά βιβλία του pop-punk. Ένα άψογο κλείσιμο ματιού. Ό,τι αμφιβολίες μπορεί να έχουν περισσέψει, πάνε στον αγύριστο από το hook. Οι εναλλαγές είναι όλο χαμόγελα. Ζήτω η βασίλισσα!

Αντώνης Μαρίνης


Evergrey - Save Us

Evergrey

Σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή, οι Evergrey επιστρέφουν με ένα νέο single, συντομότερα απ'ότι ίσως θα περίμενε κανείς. Όλα όσα αγαπάμε στη μπάντα είναι εδώ, με την ίδια, ασφαλή φόρμουλα. Είναι όμως τέτοιες οι μελωδίες και η φωνή του Tom που δύσκολα να αντισταθούμε.

Νίκος Καταπίδης


Ocean Grove - Sex Dope Gold

Ocean Grove

Πάμε πίσω στο 2002, μέρος β'. Η παρέα από την Αυστραλία συνεχίζει ακάθεκτη από εκεί που είχε αφήσει στο "Flip Phone Fantasy". Το ριφφάκι κολλάει απευθείας. Τα ρυθμικά κουβαλάνε κάτι από nü. Το ρεφραίν φωνάζει χωρίς καμία ντροπή για κούνημα.

Αντώνης Μαρίνης


Oceans Of Slumber - The Waters Rising

Oceans Of Slumber

Το πρώτο δείγμα του επερχόμενου Oceans Of Slumber υπονοεί ότι όλα είναι στην θέση τους: η φωνάρα της Cammie, το όλο και πιο ευθύ αλλά πάντα υπέροχο στυλ τους, η θέση της μπάντας μονίμως κοντά σε ένα μεγάλο breakthrough. Μήπως ήρθε πια εκείνη η ώρα;

Αντώνης Καλαμούτσος


Scorpions - Shining Of Your Soul

Scorpions

Τα τρία πρώτα τραγούδια του "Rock Believer" που δόθηκαν στην δημοσιότητα δεν συντάραξαν, το τέταρτο όμως έθεσε πρόωρα σοβαρή υποψηφιότητα για το καλύτερο του δίσκου, αν και όπως φαίνεται θα έχει σκληρό ανταγωνισμό. Η reggae αισθητική ημερών "Is There Anybody There?" βρίσκεται σε αντίθεση με ένα τρομερό lead, η ερμηνεία του Meine συναρπάζει και η συνεχής επανάληψη μοιάζει αναπόφευκτη διαδικασία. Τα σέβη μας.

Θοδωρής Ξουρίδας

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Ψηφίστε το δικό σας αγαπημένο Rocking τραγούδι της εβδομάδας (21/02-27/02/22)
Scorpions - Shining Of Your Soul
29.63%
Oceans Of Slumber - The Waters Rising
22.22%
The Afghan Whigs - I'll Make You See God
18.52%
Evergrey - Save Us
14.81%
Avril Lavigne (With Mark Hoppus) - All I Wanted
11.11%
Ocean Grove - Sex Dope Gold
3.7%
Absent In Body - Sarin
  • SHARE
  • TWEET