Ο Butch Vig μιλάει για το επερχόμενο album των Foo Fighters

01/02/2011 @ 10:20
O διάσημος παραγωγός Butch Vig σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τον καινούργιο δίσκο των Foo Fighters και την «επανένωση» του με τους Dave Grohl και Krist Novoselic, είκοσι χρόνια μετά το "Nevermind" των Nirvana.

«Όταν πρωτοβεθήκαμε στο σπίτι του Dave, συνειδητοποιήσαμε πως είχαμε να βρεθούμε στο ίδιο μέρος, και οι τρεις μαζί, είκοσι ολόκληρα χρόνια. Και μετά απλά καθόμασταν για τρεις-τέσσερις ώρες, πίνοντας και μιλώντας για τις αναμνήσεις μας».

«Ο Krist παίζει μπάσο σε ένα κομμάτι, ονόματι "I Should Have Known". Δεν είμαι σίγουρος για τι μιλάει το τραγούδι, αλλά νομίζω πως έχει σαφείς αναφορές στον Kurt Cobain. Είναι ένα από τα πιο «ωμά» τραγούδια των Foo Fighters».

Ακόμα, ο Vig δήλωσε για το δίσκο: «Μπορείς να διορθώσεις τα πάντα με τους υπολογιστές, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Auto-Tune και να τελειοποιήσεις οτιδήποτε, αλλά ο Dave δεν ήθελε κάτι τέτοιο. Ήθελε το άλμπουμ να ακούγεται «ωμό» και κάπως «ατελές». Ήθελε όσο καλά θα παίξουν, τόσο καλός να είναι και ο δίσκος. Και ξέρετε τι; Το αποτέλεσμα ακούγεται φοβερό. Είναι πολύ καλοί μουσικοί. Πρόκειται για ένα «ειλικρινές» άλμπουμ».
  • SHARE
  • TWEET