Τα τραγούδια της εβδομάδας (01/10/21)

Φρέσκες προτάσεις επιλεγμένες από τους συντάκτες μας κάθε Παρασκευή

Μετά τις καλοκαιρινές μας διακοπές, οι συντάκτες μας ξεκινούν ξανά να αναζητούν τα καινούργια τραγούδια που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα τα οποία αξίζουν τον χρόνο και την προσοχή σας και σας τα παρουσιάζουν.

Πρόκειται για την εβδομαδιαία ανάρτηση που έχει γίνει το «στέκι» όσων από εσάς αναζητάτε συνεχώς καινούργιες και αξιόλογες προτάσεις.

Όπως πάντα, σε αυτήν τη λίστα δε θα βρείτε βαρετά πράγματα ούτε πληρωμένες επιλογές παρά μόνο ό,τι ταίριαξε στο αισθητήριο μας.

Επίσης, μπορείτε να αναδεικνύετε το δικό σας αγαπημένο από τη λίστα στη σχετική ψηφοφορία παρακάτω.

Στο τελευταίο μας άρθρο είχατε ανακηρύξει νικητές τους Volbeat και το "Shotgun Blues"!

Ακούστε την playlist με τις επιλογές μας όσο διαβάζετε το άρθρο!

Εναλλακτικά κάνετε κλικ στον τίτλο του τραγουδιού που σας ενδιαφέρει.


Converge & Chelsea Wolfe - Blood Moon

Converge & Chelsea Wolfe

Είναι το πρώτο δείγμα από τον δίσκο συνεργασία με την Chelsea Wolfe και τους Ben Chisholm, Stephen Brodsky. Η σύνθεση είναι πανέμορφη. Είναι αργή και βασανιστική. Εξαιρετικά φωνητικά από τη Wolfe τα οποία τραβιούνται πολύ μακριά και όμορφες βρομιές από τον Jacob Bannon. 

Θεοδόσης Γενιτσαρίδης


Ghost - Hunter's Moon

Ghost

Τίποτα λιγότερο από αυτό που περιμένει κάποιος, οπαδός ή μη: Ένα ξεδιάντροπα εθιστικό χιτάκι, αυτό που μας έχουν συνηθίσει δηλαδή, κι ένας Papa να περιδιαβαίνει αργά το δάσος ωσάν άλλος Michael Myers. What's not to love?

Γιώργος Ζαρκαδούλας


Idles - The Beachland Ballroom

Idles

Έρχονται με νέο δίσκο και αυτή η soul μπαλάντα κάνει την εισαγωγή! O Joe πειραματίζεται πραγματικά με την κλίμακα της φωνής του και προσθέτει πολλή μελωδία στο σύνολο του τραγουδιού. Οι κιθάρες (δεν) δυναμώνουν σταδιακά αλλά σε αφήνουν με αυτήν την προσμονή. Αρκετά συναισθηματικό.

Θεοδόσης Γενιτσαρίδης


Mom Jeans. - What’s Up?

Mom Jeans.

μμμ, φθινοπωριάζει σιγά σιγά, που δε σημαίνει τίποτε άλλο από επιστροφή στη μίρλα. Τα παιδιά όμως νιώθουν ότι ειναι ακόμα καλοκαιράκι, οπότε πάρτε στα αυτιά σας λίγη κεφάτη μίρλα.

Ιάσονας Τσιμπλάκος


Monuments Feat. Mick Gordon - Lavos

Monuments Feat. Mick Gordon

Συνάντηση των riff monsters Monuments με τον Mick Gordon (γνωστό από τη συνεισφορά του στη μουσική του DOOM) σε ένα ιδανικό ταίριασμα για ένα κομμάτι με ανελέητο ρυθμό και πιασάρικο ρεφραίν. Djent από τα καλά. 

Νίκος Καταπίδης


Oranssi Pazuzu - Palava Puu

Oranssi Pazuzu

Επιστρέφουν μέσω του Adult Swim και ενώ ηχούν πιο ατμοσφαιρικοί δεν νερώνουν το psych κρασί τους. Οι Φινλανδοί προσφέρουν 8 λεπτά σκοτεινής αύρας και ύπουλης γαλήνης, αρκετά για να υπενθυμίσουν πως δεν τα έχουμε ακούσει όλα από δαύτους.

Αποστόλης Ζαμπάρας

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Ψηφίστε το δικό σας αγαπημένο Rocking τραγούδι της εβδομάδας (27/09-03/10/21)
Ghost - Hunter's Moon
37.5%
Idles - The Beachland Ballroom
25%
Oranssi Pazuzu - Palava Puu
12.5%
Monuments Feat. Mick Gordon - Lavos
12.5%
Converge & Chelsea Wolfe - Blood Moon
12.5%
Mom Jeans. - What’s Up?
  • SHARE
  • TWEET