Αφιέρωμα: Metallica

22/06/2007 @ 04:22
03/07/2007: Μια ημερομηνία που αναμένεται με πολλή ανυπομονησία από όλους τους οπαδούς του σκληρού ήχου, καθώς ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα όλων των εποχών επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από πολυετή απουσία για να μας δείξει τι αξίζει, στο σανίδι που πάτησαν οι Black Sabbath και οι Guns N' Roses τα δύο τελευταία καλοκαίρια.

Με την ανακοίνωση της συναυλίας όλοι οι συντάκτες του rocking, σαν υπνωτισμένοι, άρχισαν να ξανακούν τα δισκάκια των Metallica και να θυμούνται τις μεγάλες μουσικές στιγμές που μας προσέφεραν στο παρελθόν, μακρινό και κοντινό. Στα meeting του site όλοι είχαν να θυμούνται κάτι από τις τελευταίες παρουσίες του group, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. «Γιατί να μη μοιραστούμε αυτές τις αναμνήσεις με το κοινό μας;» σκεφτήκαμε και η ιδέα για το αφιέρωμα Metallica έπεσε στο τραπέζι.

Με πολλή περηφάνια λοιπόν σας παρουσιάζουμε το μεγάλο μας αφιέρωμα στους Metallica. Επειδή σκεφτήκαμε ότι πλέον πρέπει να ξέρετε τα πάντα για την ιστορία του group, επιλέξαμε να σας την διηγηθούμε με ένα άλλο τρόπο: μέσα από τις κριτικές για όλη του τη δισκογραφία και dvdογραφία. Επίσης σας ετοιμάσαμε reviews για τις συναυλίες τους στην Ελλάδα το '93 και '99, καθώς και για τις εμφανίσεις τους στην Αγγλία το '96 και το Download Festival πέρυσι, έτσι για να πάρετε μια πρώτη γεύση του τι θα απολαύσουμε στις 03/07...

Καλή ανάγνωση!


Kill 'Em All

Ride The Lightning

Master Of Puppets

...And Justice For All

Metallica

Load

Reload

Garage Inc.

S&M

I Disappear

St. Anger



Cliff 'Em All

Live Shit: Binge & Purge

Cunning Stunts

Some Kind Of Monster

The Videos 1989-2004



Metallica, The Cult, Λευκή Συμφωνία @ Γήπεδο Πανιωνίου 27/06/93

Metallica, Monster Magnet @ Ριζούπολη, 12/06/99

Metallica @ Nynex Arena, Manchester, 15/10/96

Metallica @ Download Festival, 10/06/06
  • SHARE
  • TWEET