Πόλεμος γύρω από τον Β.Β. King

Ακόμα τρία παιδιά του θρυλικού μουσικού «μάχονται» για την τεράστια περιουσία του

08/05/2015 @ 11:54
Πριν λίγες μέρες γράψαμε, πως ενώ ο B.B. King βγήκε από το νοσοκομείο, είναι σε σε εντατική παρακολούθηση στο σπίτι του.

Η κόρη του, Patty King, κατήγγειλε (διαβάστε εδώ) πως ο μάνατζερ Laverne Toney έχει κλέψει 20 με 30 εκατομμύρια δολάρια από τις καταθέσεις του πατέρα της. Μια άλλη κόρη του, η Karen Williams, κατέθεσε αίτημα σε δικαστήριο να γίνει νομικός εκπρόσωπος του πατέρα της. Την ίδια στιγμή, τρία άλλα παιδιά του, εκφράζουν την αντίθεσή τους να δοθεί η αρμοδιότητα στην αδελφή τους να αναλάβει τις υποθέσεις του άρρωστου πατέρα τους, εάν πρώτα δεν ειδοποιηθούν όλοι τους.

Η Karen Williams δήλωσε πως τουλάχιστον 5 εκατ. δολάρια από την περιουσία του πατέρα της είναι σε κίνδυνο, ενώ κατήγγειλε τον Toney πως δίνει μισθό κάθε μήνα σε μέλη της οικογένειας. Ταυτόχρονα είπε έξω από το δικαστήριο πως όσα συμβαίνουν είναι ασέβεια προς την ιστορία του B.B. King.

Eπίσης ισχυρίζεται πως ο Toney δεν επέτρεψε σε φίλους τους πατέρα της να τον επισκεφτούν, όπως οι Willie Nelson, Carlos Santana, Eric Clapton και Buddy Guy, κάτι που επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Guy.

O King έχει συνολικά 15 παιδιά (μερικά και υιοθετημένα) από τους δύο γάμους του και από το 2005, 50 εγγόνια.
  • SHARE
  • TWEET