Αποχώρησε ο Γιάννης από τους 1000mods

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συγκροτήματος

05/04/2024 @ 10:34

Με την ακόλουθη ανακοίνωση, οι 1000mods γνωστοποίησαν την αποχώρηση του Γιάννη, ενημερώνοντας παράλληλα για τον αντικαταστάτη του στα πλαίσια ζωντανών εμφανίσεων, ενώ έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι ηχογραφήσεις του νέου άλμπουμ.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Έχουμε μερικά σημαντικά νέα να μοιραστούμε: μετά από 20 χρόνια, ο κιθαρίστας μας Γιάννης δεν θα είναι πια με τους 1000mods.

Ο Γιάννης ήταν αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού μας και είμαστε ευγνώμονες για τις αμέτρητες στιγμές που έχουμε μοιραστεί επί σκηνής και εκτός σκηνής. Φυσικά, θα συνεχίσει να είναι μέλος της οικογένειας Ouga Booga και Mighty Oug.

Οι υπόλοιποι από εμάς θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε και να μοιραζόμαστε τη μουσική μας σε όλο τον κόσμο. Με τις ηχογραφήσεις του νέου μας άλμπουμ να έχουν ήδη ολοκληρωθεί και ένα πλήρες πρόγραμμα περιοδειών για τους επόμενους μήνες, ανυπομονούμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον!

Ο φίλος μας Μάριος από το Blame Kandinsky θα μας συνοδεύσει στην περιοδεία μας στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα της κιθάρας.

Stay tuned and keep rocking!

  • SHARE
  • TWEET