Η «κρυφή γοητεία» του Μπουνιουέλ στο νέο video των BUS

Δείτε την κινηματογραφική εκδοχή του "You Better Come In You Better Calm Down"

02/06/2021 @ 12:34

Οι Αθηναίοι heavy/doom rockers BUS, γνωστοί και ως Bus Τhe Unknown Secretary, έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο video για το "You Better Come In You Better Calm Down", πρώτο single από το δεύτερο άλμπουμ τους "Never Decide" που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2019.

Κύριοι πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι σε backstage σκηνές από την περιοδεία που πραγματοποίησαν τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς, η οποία περιελάμβανε έντεκα συναυλίες σε διάστημα δεκαέξι ημερών, σε επτά ευρωπαϊκές χώρες και πόλεις όπως η Πράγα, το Βερολίνο και η Σόφια.

Εμβόλιμα παρουσιάζονται σκηνές από την κλασική ταινία "Η Κρυφή Γοητεία Της Μπουρζουαζίας" του σπουδαίου Ισπανού σκηνοθέτη Λουίς Μπουνιουέλ, που απέσπασε το 1973 το Βραβείο Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας.

Αυτό το διάστημα, το συγκρότημα βρίσκεται σε αναζήτηση νέου μπασίστα που θα πλαισιώσει τον κιθαρίστα και τραγουδιστή Bill City, τον κιθαρίστα Φώτη Κολοκυθά και τον ντράμερ Άρη Φασουλή.

Το ντεμπούτο των BUS με τίτλο "The Unknown Secretary" είχε συμπεριληφθεί από την συντακτική ομάδα του Rocking στα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2016.

  • SHARE
  • TWEET