Οι νέες κυκλοφορίες της 10ης Σεπτεμβρίου 2021

Έντονο εναλλακτικό άρωμα και πληθώρα επιλογών με το "Black Album" στο επίκεντρο

10/09/2021 @ 14:34

Metallica - "Black Album" (Reissue)
Τρεις δεκαετίες και έναν μήνα μετά την αρχική κυκλοφορία, γεγονός είναι η μαζική, επετειακή επανέκδοση του απόλυτα επιτυχημένου πέμπτου άλμπουμ των Metallica με πλούσιο επιπλέον ακυκλοφόρητο υλικό.

"The Metallica Blacklist" (Tribute Album)
Παράλληλα βγαίνει στην αγορά, σε τετραπλό CD και επταπλό βινύλιο, άλμπουμ διασκευών με περιεχόμενο 53 εκτελέσεις στα 12 τραγούδια του δίσκου από διαφορετικούς καλλιτέχνες.

Manic Street Preachers - "The Ultra Vivid Lament"
Βρετανική rock απόδραση από την κατάθλιψη με τη συνέπεια των Manics.

Hail Spirit Noir - "Mannequins"
Η ρετροφουτουριστική μεταμόρφωση επιτυγχάνεται, και παρά τις προσωρινές της παρενέργειες, ηχεί ιδιαίτερα συνεπής.

The Bevis Frond - "Little Eden"
Όπως συχνά συμβαίνει με τους δίσκους τους, υπάρχει ένας αριστουργηματικός δίσκος κρυμμένος σε περισσότερα τραγούδια από όσα θα έπρεπε.

Subfire - "Define The Sinner"
Λυρικό και μελωδικό heavy/power, αιχμηρό και βαρύ ταυτόχρονα.

Lucifyre - "The Broken Seal"
Επιστροφή από τα έγκατα της Γης, ακόμη πιο πνιγηρή, ακόμη πιο κτηνώδης.

Replicant - "Malignant Reality"
Σύγχρονο, τεχνικό και ογκώδες death metal με προοπτικές.

The Stranglers - "Dark Matters"
Νέος δίσκος μετά από σχεδόν μία δεκαετία και το εξαιρετικό "Giants" για το θρυλικό βρετανικό συγκρότημα, με το πρώτο single "And If You Should See Dave…" να αφιερώνεται στον αείμνηστο Dave Greenfield.

Steve Hackett - "Surrender Of Silence"
Ο θρυλικός κιθαρίστας των κλασικών Genesis επιστρέφει μετά το ακουστικό "Under A Mediterranean Sky" του Ιανουαρίου με έναν πλήρως ηλεκτρικό δίσκο που εμβαθύνει στην world μουσική, με καλεσμένους μετά άλλων τους Phil Ehart και Nick D’Virgilio στα τύμπανα.

The Vaccines - "Back In Love City"
Οι Βρετανοί indie rockers επιστρέφουν στην πλήρη δισκογραφία τρεισήμισι χρόνια μετά το εξαιρετικό "Combat Sports", με την μεσολάβηση του EP διασκευών "Cosy Karaoke, Vol.1" στις αρχές του έτους.

Low - "Hey What"
Δέκατο τρίτο συνολικά full-length σε 27 χρόνια για το indie rock ντουέτο πλέον των Alan Sparhawk και Mimi Parker, τρία ακριβώς χρόνια μετά το "Double Negative".

Amyl And The Sniffers - "Comfort To Me"
Δεύτερος δίσκος για το punk σχήμα από την Αυστραλία, με πρώτο single το video clip του "Guided By Angels".

Andrew W.K. - "God Is Partying"
Νέος δίσκος για τον Αμερικανό πολυοργανίστα Andrew Fetterly Wilkes-Krier, ο οποίος το 2013 είχε σπάσει το ρεκόρ Guinness με 24 ώρες συνεχόμενου drumming.

Militarie Gun - "All Roads Lead To The Gun ΙΙ"
Τρίτο EP για την νεοσύστατη hardcore μπάντα με μέλη των Regional Justice Center, Modern Color και Drug Church, μετά το περσινό ντεμπούτο και το δεύτερο του Ιουνίου.

Mitochondrial Sun - "Bodies And Gold"
Ο Niklas Sundin, πρώην πλέον κιθαρίστας και βασικός συνθέτης Dark Tranquillity, συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα δραστήριος, καθώς μετά το ομώνυμο ντεμπούτο του νέου του project και το επίσης full-length  "Sju Pulsarer" της περασμένης χρονιάς, κυκλοφορεί ένα EP έξι κομματιών.

Pa Vesh En - "Maniac Manifest"
Τρίτο ολοκληρωμένο άλμπουμ για τους ιδιαίτερα δραστήριους δισκογραφικά Λευκορώσους raw black metallers, δύο χρόνια μετά το "Pyrefication".

Gamma Ray - "30 Years Live Anniversary"
Το ιστορικό power metal σχήμα του Kai Hansen κυκλοφορεί καταρχάς σε ψηφιακή μορφή την livestream συναυλία με την οποία γιόρτασε τρεις δεκαετίες ύπαρξης στις στις 27 Αυγούστου του 2020.

"Home In This World: Woody Guthrie's Dust Bowl Ballads"
Στην αγορά βγαίνει το ιστορικό άλμπουμ του θρύλου της Αμερικάνικης folk από το πολύ μακρινό 1940, διασκευασμένο εξ ολοκλήρου από καλλιτέχνες όπως οι Mark Lanegan, John Paul White, Lillie Mae, Secret Sisters και Waxahatchee.

Pere Ubu - "Pennsylvania" & "St. Arkansas" (Reissues)
Επανακυκλοφορούν σε βινύλιο από την Fire Records, με νέα μίξη από τον frontman και ηγέτη David Thomas, τα στούντιο άλμπουμ με τα οποία οι Αμερικανοί rockers έκλεισαν τον 20ό και άνοιξαν τον 21ο αιώνα.

Κάθε εβδομάδα, βρίσκετε στον λογαριασμό του Rocking στο Spotify επιλογές από τις νέες κυκλοφορίες της ημέρας.

  • SHARE
  • TWEET