Νέος δίσκος από τους Amyl And The Sniffers

Διαθέσιμο το πρώτο single από το δεύτερο άλμπουμ των Αυστραλών

08/07/2021 @ 10:52

Οι Amyl And The Sniffers ανακοίνωσαν την άφιξη του δεύτερου δίσκου τους.

Ο διάδοχος του προ διετίας ομότιτλου ντεμπούτου της αυστραλιανής punk μπάντας θα ονομάζεται "Comfort To Me" και θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου μέσω της Rough Trade.

Το σχήμα έδωσε στη δημοσιότητα και το πρώτο single μέσα από τη δισκογραφική του επιστροφή, για το κομμάτι "Guided By Angels" του οποίου το video clip μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Η frontwoman Amy Taylor, σχολιάζοντας την κατεύθυνση του "Comfort To Me", το οποίο η μπάντα έγραψε ενώ τα μέλη της πέρασαν την καραντίνα στο ίδιο σπίτι στην Αυστραλία, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Εάν έπρεπε να εξηγήσω το πως ηχεί αυτός ο δίσκος, θα έλεγα πως είναι σαν να βλέπεις ένα επεισόδιο του "The Nanny" αλλά το σκηνικό είναι μια επίδειξη αυτοκινήτων στην Αυστραλία, η νταντά (σ.σ. "nanny") έχει κοινωνικές ευαισθησίες και διάβασε μερικά βιβλία, ενώ ο κύριος Sheffield πίνει την μπύρα του στον ήλιο.

Είναι ένα Mitsubishi Lancer που ξεπερνάει το όριο ταχύτητας έξω από ένα σχολείο. Είναι το συναίσθημα του να έχεις ένα άτομο που θέλει να σου μαγειρέψει όταν εσύ είσαι διαλυμμένο ψυχολογικά».

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Comfort To Me", ενώ υπενθυμίζεται πως η Amy Taylor φέτος συμμετείχε στον εξαιρετικό νέο δίσκο των Sleaford Mods, ονόματι "Spare Ribs".

01. Guided by Angels
02. Freaks to the Front
03. Choices
04. Security
05. Hertz
06. No More Tears
07. Maggot
08. Capital
09. Don’t Fence Me In
10. Knifey
11. Don’t Need a Cunt (Like You to Love Me)
12. Laughing
13. Snakes

  • SHARE
  • TWEET