O Steve Hackett επιστρέφει με νέο άλμπουμ

Όλες οι πληροφορίες για την επικείμενη κυκλοφορία του θρυλικού κιθαρίστα

15/06/2021 @ 11:15

O Steve Hackett ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του δίσκου, δεύτερου για την τρέχουσα χρονιά.

Συγκεκριμένα, ο θρυλικός κιθαρίστας αναμένεται να κυκλοφορήσειτ το άλμπουμ "Surrender Of Silence" στις 10 Σεπτεμβρίου μέσω της Inside Out Music.

O δίσκος, που διαδέχεται το ακουστικό "Under A Mediterranean Sky" του περασμένου Ιανουαρίου, βρίσκει τον Hackett να εμβαθύνει την περιπλάνησή του στη world μουσική, ακολουθώντας την νοτροπία των "The Night Siren" (2017) και "At The Edge Of Light" (2019), συνθέτοντας ένα δυναμικό και ποικιλόμορφο rock άλμπουμ.

Στο πλήρως ηλεκτρικό νέο άλμπουμ, που όπως και ο προκάτοχός του ηχογραφήθηκε κατά την διάρκεια του lockdown, συμμετέχει πληθώρα καλεσμένων, μεταξύ των οποίων τα μέλη της περιοδεύουσας μπάντας του Hackett, δηλαδή οι Roger King (πλήκτρα, προγραμματισμός και ορχηστρικά arrangements), Rob Townsend (σαξόφωνο, κλαρινέτο), Jonas Reingold (μπάσο), Nad Sylvan (φωνητικά) and Craig Blundell (τύμπανα) καθώς και οι Phil Ehart και Nick D’Virgilio (τύμπανα), οι  Amanda Lehmann, Durga και Lorelei McBroom στα φωνητικά, κ.ά..

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Surrender Of Silence" ενώ εδώ μπορείτε να διαβάσετε μια παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο εμβληματικός μουσικός στους Κώστα Σακκαλή και Χρήστο Καραδημήτρη.

The Obliterati
Natalia
Relaxation Music For Sharks (Featuring Feeding Frenzy)
Wingbeats
The Devil's Cathedral
Held In The Shadows
Shanghai To Samarkand
Fox's Tango
Day Of The Dead
Scorched Earth
1Esperanza

  • SHARE
  • TWEET