Σε παγκόσμια ζωντανή μετάδοση η συναυλία των Iron Maiden στο Wacken

Το τελευταίο show της "The Book Of Souls" περιοδείας σε live streaming στις 4 Αυγούστου

29/07/2016 @ 17:34

Οι Iron Maiden θα είναι οι headliners του φετινού Wacken Open Air και η εμφάνισή τους μόλις επιβεβαιώθηκε ότι θα μεταδοθεί ζωντανά.

Η 4η Αυγούστου θα είναι και η μέρα της τελευταίας συναυλίας της περιοδείας για την υποστήριξη του δέκατου έκτου άλμπουμ του συγκροτήματος, "The Book Of Souls". Για να εορτασθεί η περίσταση, η μπάντα ένωσε τις δυνάμεις της με το κανάλι Arte TV, ώστε να γίνει εφικτή η ζωντανή μετάδοση ολόκληρου του show από το Γερμανικό φεστιβάλ σε ολόκληρο τον κόσμο. Θα μπορείτε να το δείτε μέσω live streaming.

Ο μάνατζερ των Iron Maiden, Rod Smallwood, δηλώνει: «Αποφασίσαμε να ολοκληρώσουμε την περιοδεία στο Wacken μιας και είναι ο ιδανικός τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο, δηλαδή να τελειώσει αυτή η μαγική περιοδεία παίζοντας μπροστά σε 80.000 σκληροπυρηνικούς metal fans σε αυτό το θρυλικό metal φεστιβάλ».

«Όταν οι διοργανωτές του Wacken και το Arte μας ζήτησαν να σκεφτούμε το live stream για την εμφάνισή μας, αρπάξαμε την ευκαιρία να χαρίσουμε σε όλον τον κόσμο μας ένα δώρο.» 

«Η ζωντανή μετάδοση της τελευταίας συναυλίας σε παγκόσμια κλίμακα μας επιτρέπει να πούμε ένα «ευχαριστώ» στους πολλούς οπαδούς μας που συναντήσαμε στα show και σε όσους δεν μπόρεσαν να έρθουν να μας δουν αυτήν την περίοδο, είναι μια ευκαιρία να δουν πόσο θεαματικό είναι το live και τί έχασαν!»

Το set των Iron Maiden θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του Arte TV και του επίσημου ιστότοπου του Wacken, την Πέμπτη 4 Αυγούστου. Ξεκινά στις 9.30μ.μ. CET.

  • SHARE
  • TWEET