Φόρεσε -και νιώσε- την μουσική σε όλο το σώμα σου!

Μια νέα συσκευή-σακίδιο θέλει να αλλάξει την εμπειρία ακρόασης μουσικής, προστατεύοντας την ακοή μας

03/06/2016 @ 09:53

Τελικά, το θέμα δεν είναι να ακούς όσο το δυνατόν καλύτερα τη μουσική αλλά να τη... νιώθεις σε ολόκληρο το κορμί σου. Κυριολεκτικά!

Η νέα συσκευή με το όνομα SubPac, είναι ουσιαστικά ένα σακίδιο πλάτης το οποίο μέσω ενός συστήματος με μεμβράνες και ηχεία, μοιράζει τον ήχο σε όλο σου το σώμα, είτε ακούς μουσική στο δρόμο, στο αυτοκίνητο αλλά ακόμα και στη διάρκεια συναυλίας ή βλέποντας ταινία σε κινηματογράφο. Μπορείς να την τοποθετήσεις ακόμα και στην καρέκλα σου, είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι.

Την ιδέα είχε πριν χρόνια ο ελληνικής καταγωγής John Alexiou, όταν έγινε η έκρηξη στο χώρο της χορευτικής μουσικής με τα μεγάλα clubs και τους super star DJ's, που έφεραν μαζί τα τελειότερα ηχητικά συστήματα. Η εταιρεία έχει συγκεντρώσει χρηματοδότηση άνω των 6 εκατ. δολαρίων από ένα μεγάλο φάσμα επενδυτών. Παίκτες του ΝΒΑ, όπως ο Carmelo Anthony, ο παραγωγός και συνθέτης Timbaland (φορούσε ένα στην απονομή των Grammy), εταιρείες τεχνολογίας, έχουν ήδη επενδύσει.

«Η ιδέα είναι να σώσουμε ουσιαστικά την ακοή μας. Θα χαμηλώνεις την ένταση, αλλά θα αυξηθεί η αληθινή εμπειρία της μουσικής. Δεν θα γυρίζεις σπίτι απο συναυλία με πονοκέφαλο» δηλώνει ο Timbaland

Τα δύο μοντέλα που υπάρχουν έως τώρα, κοστίζουν περίπου 350 δολάρια.

Δείτε από εδώ πως λειτουργεί.

  • SHARE
  • TWEET