Προετοιμαστείτε για το μεγαλύτερο Rowing Pit στους Amon Amarth και το Release Athens!

Video μήνυμα των Σουηδών viking metallers προς το ελληνικό κοινό

22/06/2023 @ 15:04

Οι Amon Amarth έχουν αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια ως ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον επιβλητικά live acts στον χώρο της metal μουσικής, γεγονός που αναμένεται να επιβεβαιωθεί και την ερχόμενη Τετάρτη 28 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού και το Release Athens Festival.

Πέρυσι, είχαμε πάρει μια ιδέα από rowing pit, στην εντυπωσιακή εμφάνιση των Sabaton στον ίδιο χώρο και το ίδιο φεστιβάλ, αλλά αυτό που θα δούμε φέτος μάλλον δεν θα έχει προηγούμενο!

Στη μέση του set των Σουηδών vikings, o frontman Johan Hegg, προλογίζοντας το "Put Your Back Into The Oar", προτρέπει όλους στο κοινό με την φράση "This is where you row like a Viking" να καθίσουν στο έδαφος και να ξεκινήσουν... το κουπί!

Οι οπαδοί παγκοσμίως ανταποκρίνονται εξαιρετικά καλά, επειδή όμως το ελληνικό κοινό έχει αποδείξει πολλές φορές πόσο ένθερμο είναι, δεν θα ήταν υπερβολή να περιμένουμε ένα εντυπωσιακό σε έκταση rowing pit που θα εκπλήξει τους Amon Amarth και θα καταγραφεί ως ρεκόρ.

Δείτε την ανταπόκριση του ανταγωνισμού σε συναυλία στο Cardiff της Ουαλίας, αλλά και το video μήνυμα που έστειλαν οι Σουηδοί viking metallers προς το ελληνικό κοινό.

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου, μαζί με τους Amon Amarth θα εμφανιστούν στην Πλατεία Νερού οι ισοπεδωτικοί Kreator, το πιο συνεπές group του ευρωπαϊκού thrash metal. Το line-up συμπληρώνουν οι extreme metallers Heaven Shall Burn και οι Bleed From Within.

Εισιτήρια:
Τηλεφωνικά στο 11876
Online στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr
Φυσικά σημεία: Καταστήματα  Nova, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης

Διατίθεται τριήμερο combo εισιτήριο με κέρδος 29 Ευρώ:
Amon Amarth, Kreator, Heaven Shall Burn, Bleed From Within (28/6/23)
Parkway Drive, Soulfly, Triptykon performing Celtic Frost, Skybinder (27/6/23)
Disturbed, Bullet For My Valentine, Nova Twins, OYD (26/6/23)
Tιμή: 100€ (Όφελος 29€, αρχική τιμή 129€)

  • SHARE
  • TWEET