Ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης αποκαλύπτει την ψυχή της μουσικής

Ο συνθέτης και μουσικός γίνεται το πρόσωπο της Pioneer Home Audio στην Ελλάδα

01/02/2024 @ 11:37

«Για εμάς τους μουσικούς, το πιο σημαντικό είναι, όπως νιώθουμε τη μουσική μας μέσα μας, αυτό να βγαίνει και στον ήχο», λέει ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης. Γνωστός από τις συνεργασίες του με κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, αλλά και ως μέλος της μπάντας της εκπομπής "Μουσικό Kουτί" της ΕΡΤ1, ο Λάμπης είναι το πρόσωπο με το οποίο η Pioneer Home Audio συνδέει την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Το brand που έγινε συνώνυμο του ήχου είναι εδώ, με νέο αντιπρόσωπο, νέα προϊόντα και την πιο προηγμένη τεχνολογία Home Hi-Fi & Home Cinema. Η Pioneer συνεχίζει σήμερα αυτό που επί δεκαετίες γνωρίζει πολύ καλά να κάνει: να φέρνει καινοτομίες, να συνδέει την προηγμένη τεχνολογία με το καλλιτεχνικό ταλέντο και να δημιουργεί καθηλωτικές εμπειρίες ήχου και εικόνας.

Πρώτη η Pioneer αναγνώρισε τον καταλυτικό ρόλο που διαδραματίζει η τεχνολογία στη διαμόρφωση του τρόπου που ακούμε, δημιουργούμε και μοιραζόμαστε τη μουσική. Με τομές όπως το Laser Disk (1979), το CD Player αυτοκινήτου (1984), το DVD-Video Player (1996), την υψηλής ευκρίνειας (high definition) plasma οθόνη (1997), η Pioneer αναδείχθηκε, από την ίδρυσή της κιόλας το 1938, ως ένα από τα πιο επιδραστικά brand στο χώρο της.

Καλλιτέχνες όπως ο Andy Warhol, ο Elton John, ο Sonny Rollins, ο Ray Charles κ.ά. συνδέθηκαν διαχρονικά μαζί της ως «πρεσβευτές» του brand, αλλά και του υψηλής πιστότητας ήχου -εκείνου που φέρνει πολύ κοντά τον δημιουργό με τον ακροατή και κυριαρχεί στις αισθήσεις μας.

«Η μουσική είναι η ψυχή μας. Και ο ήχος είναι η ψυχή της μουσικής», λέει ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης στο βίντεο που ακολουθεί.

«Aυτό που γνωρίζω πολύ καλά είναι ότι όταν έχεις υπέροχο εξοπλισμό, έχεις υπέροχο ήχο». Ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης μιλάει για τη μουσική που παίζει και ακούει.

Όποια μορφή πολυμέσων και αν επιλέξουμε, βινύλιο, streaming ή CD, οι ενισχυτές με Bluetooth της Pioneer αναπαράγουν τις λεπτότερες αποχρώσεις που οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες θέλουν να αισθανόμαστε, ακόμα κι όταν κάνουμε streaming.

Με Ενισχυτές Ήχου, Eνισχυτές Ηοme Cinema, Hχεία, CD players, Car Audio, εξοπλισμό για DJ, τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες streaming με Bluetooth και κορυφαία χαρακτηριστικά όπως Dolby Atmos®, MQA ή DTS-HD Master Audio™, η Pioneer δίνει ζωή στον ήχο.

Τα Hi-Fi συστήματα της Pioneer μας βάζουν σε έναν κόσμο όπου το μουσικό ταλέντο αναπαράγεται με συναρπαστική φυσικότητα.

Για να ακούμε τη μουσική όπως τη νιώθουν οι δημιουργοί της.

Ανακαλύψτε την Pioneer
 
Pioneer
Sound. Vision. Soul

 
Η Pioneer Home Audio αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από τον όμιλο NN Group.


Λάμπης Κουντουρόγιαννης
 
Συνθέτης, στιχουργός και ιδρυτικό μέλος στα μουσικά σχήματα Wedding Singers, Rizes, Modrec, Spectralfire & Isect Radio, μέλος των Imam Baildi και κιθαρίστας της Ρένας Μόρφη.

Ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης αναδεικνύεται ως πολυτάλαντος μουσικός που καταφέρνει όχι μόνο να κατακτά τη σκηνή με το ταλέντο και την αυθεντική του προσωπικότητα, αλλά και να μεταδίδει γνήσιο πάθος και ενέργεια στο κοινό.

Στη μουσική του πορεία έχει συνεργαστεί ως κιθαρίστας με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής σκηνής, όπως η Χάρις Αλεξίου, η Δήμητρα Γαλάνη, η Μαίρη Λίντα, η Άννα Βίσση, ο Γιάννης Χαρούλης, η Νατάσσα Μποφίλιου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, κ.α. τόσο σε επίπεδο συναυλιών όσο και σε επίπεδο στούντιο ηχογραφήσεων αλλά και τηλεοπτικών εμφανίσεων.
Ως μουσικός παραγωγός/ενορχηστρωτής έχει συνεργαστεί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Ίαν Στρατή, τον Ορέστη Φαληρέα, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη κ.α. 

Παραμένει ενεργός DJ σε διάφορα αθηναϊκά στέκια, συνεχίζοντας να ψάχνει τη μουσική του σήμερα, του χθες αλλά και του αύριο.

Τα τελευταία χρόνια τον απολαμβάνουμε στην πολύ επιτυχημένη εκπομπή της ΕΡΤ1 "Μουσικό Κουτί", που παρουσιάζουν ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη.


NNGroup
Remind Hapiness

Από το 1993, ο όμιλος NNGroup, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, έχει αναδειχθεί σε leader στον χώρο του ήχου και της αρχιτεκτονικής ακουστικής βελτίωσης.

Με περισσότερες από 30 αντιπροσωπείες, θυγατρικές εταιρείες και ηλεκτρονικά και φυσικά καταστήματα, ο όμιλος NNGroup προσφέρει μια εκτεταμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών σε συστήματα ήχου και ηχοαπορρόφησης για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Ταυτόχρονα παρέχει όλα τα εργαλεία και την τεχνική υποστήριξη για την διάθεση αξιόπιστων προϊόντων και υπηρεσιών σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια.

Συνδυάζοντας την τεχνολογία αιχμής με την αγάπη για τον ήχο και με κεντρικό motto "Remind Happiness", ο όμιλος NNGroup παραμένει 30 χρόνια τώρα πρωτοπόρος στον σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένων συστημάτων ήχου, προσφέροντας νέες ηχητικές εμπειρίες.

Ακολουθήστε την Pioneer
YouTube
Facebook
Website
Instagram

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET