Οι Bodom After Midnight κυκλοφορoύν τις τελευταίες ηχογραφήσεις του Alexi Laiho

Ανάμεσα στα κομμάτια του EP και μια διασκευή σε Dissection

11/02/2021 @ 00:50

Οι Bodom After Midnight είναι η μπάντα την οποία δημιούργησε ο Alexi Laiho μετά την διάλυση των Children Of Bodom. Δυστυχώς, ο Laiho δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει κάτι με το νέο του συγκρότημα αφού έφυγε από τη ζωή πολύ νωρίς.

Παρόλα αυτά, οι Bodom After Midnight πρόλαβαν να ηχογραφήσουν ένα EP, το οποίο και θα κυκλοφορήσει τελικά στις 23 Απριλίου, με τίτλο "Paint The Sky With Blood". Στις ηχογραφήσεις συμμετείχαν ο Waltteri Vayrynen των Paradise Lost, ο Daniel Freyberg, ο Mitja Toivonen και ο Vili Itapelto.

Ανάμεσα στα τρία κομμάτια του EP θα περιλαμβάνεται και η διασκευή "Where Dead Angels Lie" των Dissection.

Τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος δήλωσαν: «Όπως εμείς, ο Alexi ήταν κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος για αυτά τα κομμάτια και αγχωνόμενος να τα κυκλοφορήσει οπότε είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να ικανοποιήσουμε την επιθυμία του. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι είμαστε περήφανοι που αποτελούμε κομμάτι της τελευταίας του δημιουργική δουλειάς και την κυκλοφορούμε όπως θα ήθελε. Είναι καιρός να βγάλουμε το τέρας από το κλουβί ακόμα μια φορά σαν γιορτή στην μουσική του Alexi, την κληρονομιά του και τον άνθρωπο από πίσω».

  • SHARE
  • TWEET