Νέα μουσική από τον Alexi Laiho των Children Of Bodom

Η συνέχεια της φινλανδικής death metal μπάντας, Bodom After Midnight, ολοκλήρωσε τις ηχογραφήσεις του πρώτου της άλμπουμ

01/12/2020 @ 09:27

Οι Bodom After Midnight ανακοίνωσαν πως ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση του πρώτου τους δίσκου.

Η ουσιαστική συνέχεια των Children Of Bodom πήρε σάρκα και οστά όταν ο frontman του συγκροτήματος, Alexi Laiho, είδε τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας να αποχωρούν.

Λίγο καιρό μετα, οι Jaska Raatikainen (ντράμερ), Henri "Henka T. Blacksmith" Seppala (μπάσο) και Janne Wirman (πλήκτρα) ανακοίνωσαν πως έχουν κατοχυρώσει νομικά το όνομα Children Of Bodom, με αποτέλεσμα ο Laiho να μην μπορεί να το χρησιμοποιήσει για τα επόμενα πέντε χρόνια τουλάχιστον.

Ο Laiho ανέλαβε το φτάιξιμο για την διάλυση της μπάντας, αφού όπως είπε «Υπήρχαν πολλές εντάσεις ανάμεσά μας και ευθυνόμουν κυρίως εγώ για αυτές».

Ωστόσο, ο Φινλανδός μουσικός δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει με τους Bodom After Midnight, ενώ προσφατα ολοκλήρωσε τις ηχογραφήσεις της πρώτης του δουλειάς με αυτούς.

Οι Bodom After Midnight πραγματοποίησαν την πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση στις 23 Οκτωβρίου και το σετ τους αποτελούνταν από 17 συνθέσεις της πρώην μπάντας του Laiho.

Να θυμίσουμε ότι ο τελευταίος δίσκος των Chidren Of Bodom, "Hexed", κυκλοφόρησε το 2019 και εδώ θα βρείτε την κριτική του.

  • SHARE
  • TWEET