Η οικογένεια του Alexi Laiho κατηγορεί την πρώην σύζυγό του

Οι συγγενείς του Φινλανδού μουσικού εναντιώνονται στην δημοσιοποίηση λεπτομερειών του θανάτου του

10/03/2021 @ 12:41

Η αποκάλυψη της αιτίας θανάτου του Alexi Laiho των Children Of Bodom και Bodom After Midnight από την πρώην σύζυγό του, Kimberly Goss, την οδήγησε σε σύγκρουση με την οικογένεια του θανόντος.

Πριν μερικές μέρες η Goss, frontwoman των Sinergy, είχε αποκαλύψει λεπτομέρειες από την ιατροδικαστική αναφορά που παρέλαβε. Η οικογένεια του Laiho αντέδρασε στην δημοσιοποίηση αυτών των πληροφοριών, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ο Φινλανδός μουσικός δεν θα επιθυμούσε κάτι τέτοιο. Επισημαίνουν, επίσης, πως νομικά η Goss θεωρείται η χήρα του Laiho και καθυστερεί την ταφή, επειδή θέλει να είναι παρούσα και η ίδια.

Όλα τα παραπάνω δημοσιοποιήθηκαν από την σύντροφο του Laiho και μητέρα του παιδιού του, Kelli Wright-Laiho. Επιπλέον, η αδερφή του μίλησε για την κακή σχέση του εκκλιπόντος με την Goss, αναφέροντας πως ο μόνος λόγος που δεν είχε πάρει διαζύγιο ήταν τα χρήματα, ενώ ο ίδιος την έχει εξαιρέσει από την διαθήκη του.

Η Kimberly Goss μετά την επίθεση που δέχτηκε, αναφέρει πως φοβάται να κυκλοφορήσει λόγω των απειλών εναντίον της, ενώ υποστηρίζει πως τα μηνύματα που έχει στην κατοχή της αποδεικνύουν ότι ο Laiho είχε καλές σχέσεις μαζί της μέχρι τη μέρα του θανάτου του.

  • SHARE
  • TWEET