Alexi Laiho: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του

Η πρώην σύζυγός του, Kimberly Goss, μίλησε για μια τραγωδία που μπορούσε να έχει αποφευχθεί

05/03/2021 @ 12:05

Πέρασαν δύο μήνες από την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Alexi Laiho, ιδρυτή των Children Of Bodom. Ο Φινλανδός μουσικός ετοίμαζε την κυκλοφορία ενός δίσκου με τους Bodom After Midnight που δημιούργησε μετά την διάλυση του death metal συγκροτήματος, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με την Kimberly Goss των Sinergy, πρώην σύζυγο του Laiho, ο πρώην frontman των Children Of Bodom πέθανε από εκφυλισμό του συκωτιού και του συνδετικού ιστού του παγκρέατος λόγω αλκοόλ. Επιπλέον, στον οργανισμό του Laiho βρέθηκε ένα κοκτέιλ παυσίπονων, οπιοειδών και φαρμάκων για την αϋπνία. Ο 41χρονος υπέφερε από χρόνια προβλήματα υγίειας που οδήγησαν τελικά στον θάνατό του.

«Η απώλεια αυτής της εξαιρετικά ταλαντούχας και πανέμορφης ψυχής είναι μια τραγωδία που θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί εντελώς. Είχε τόσα πολλά καλά χρόνια μπροστά του. Φανταστείτε την απίστευτη μουσική που θα έβγαζε αν είχε δεχτεί βοήθεια» έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram η Goss.

«Παρακαλώ όποιον παλεύει με τον αλκοολισμό ή οποιαδήποτε πρόβλημε με κατάχρηση άλλης ουσίας, να ζητήσει υποστήριξη. Δεν χρειάζεται να έχει την ίδια μοίρα. Αν ο κόσμος προσπαθεί να σε βοηθήσει, θυμίσου ότι το κάνουν από αγάπη και ενδιαφέρον, οπότε μην τους διώχνεις μακριά. Παρακαλώ μην αφήνεις να σε περιτριγυρίζουν άτομα που προωθούν τις εξαρτήσεις σου. Ας είναι αυτή μια προειδοποιητική ιστορία πως κανείς δεν είναι ανίκητος» συμπλήρωσε η πρώην σύζυγος του Laiho.

Στον τελευταίο δίσκο των Children Of Bodom, ο Φινλανδός μουσικός είχε γράψει το "Hexed" για την επικίνδυνη σχέση του με το αλκοόλ, ενώ και το "Under Grass And Clover" αφορά την στέρηση του.

Οι Bodom After Midnight πρόκειται να κυκλοφορήσουν ένα EP με τρία κομμάτια, το οποίο είχε ηχογραφηθεί πριν το θάνατο του Alexi Laiho. 

  • SHARE
  • TWEET