Ο άγνωστος υποψήφιος τραγουδιστής των AC/DC

Η ιστορία του Lee Robinson στην σειρά "Beyond The Thunder"

04/08/2020 @ 20:36

Όταν οι AC/DC βρέθηκαν το 2016 σε αναζήτηση αντικαταστάτη του Brian Johnson, εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε ο τραγουδιστής, ένας από τους υποψήφιους που δοκιμάστηκε ήταν ο άσημος Lee Robinson.

Τέσσερα χρόνια μετά, ο frontman της tribute μπάντας Τhunderstruck από το Raleigh της Βόρειας Καρολίνας εμφανίζεται στο podcast "Beyond The Thunder", και συγκεκριμένα, στο δεύτερο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν.

Καθώς η οντισιόν έγινε υπό άκρα μυστικότητα, ο Robinson άφησε την δουλειά του ως τεχνικός χωρίς καμία δικαιολογία με συνέπεια να απολυθεί (ευτυχώς όταν η αλήθεια μπορούσε να αποκαλυφθεί επαναπροσλήφθηκε) και για δύο ημέρες τον Μάρτιο του 2016 βρέθηκε στο στρατόπεδο των AC/DC.

Αρχικά πρόβαρε με τους τεχνικούς του συγκροτήματος και λόγω της έκδηλης νευρικότητάς του τα πήγαινε πολύ άσχημα, στην συνέχεια όμως βρήκε τον εαυτό του, αποσπώντας κολακευτικά σχόλια από τους κιθαρίστες Angus και Stevie Young.

Όπως είναι ευρέως γνωστό, την δουλειά πήρε τελικά ο Axl Rose, το σίγουρο είναι όμως ότι ο Robinson αποκόμισε μια εμπειρία ζωής, ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι ότι εκτός από τους Τhunderstruck τραγουδά και σε μπάντα διασκευών στους to Guns N' Roses!

Οι AC/DC γιόρτασαν τον Ιούλιο τα 40 χρόνια από την κυκλοφορία του εμβληματικού "Back In Black", δημοσιοποιώντας μεταξύ άλλων σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό, με κορύφωση την εκδήλωση "Back In Black 40th Anniversary: A Virtual Celebration".

  • SHARE
  • TWEET