Οι AC/DC δημοσιεύουν σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό με θέμα το "Back in Black"

Ο κλασικός δίσκος συμπληρώνει αυτόν το μήνα 40 χρόνια ύπαρξης

15/07/2020 @ 11:14

Οι AC/DC, θα φέρνουν σταδιακά στη δημοσιότητα, σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό με επίκεντρο το "Back In Black".

Ο δίσκος, κυκλοφόρησε στις 25 Ιουλίου 1980 και αυτόν τον μήνα κλείνει 40 χρόνια.

Έτσι, οι AC/DC αποφάσισαν να προβούν σε μια σειρά από δημοσιεύσεις τιμώντας αυτή την επέτειο.

Μια σειρά από video, που αρχικά συνόδευαν την επανέκδοση δίσκου σε ένα διπλό άλμπουμ το 2004, θα δημοσιοποιούνται δωρεάν από την μπάντα και θα διηγούνται την ιστορία του δίσκου – σταθμού στην rock, και όχι μόνο, μουσική.

Η αρχή, έγινε χτες με το πρώτο απόσπασμα, που επικεντρώνεται στη δημιουργία του "You Shook Me All Night Long" και μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ.

Στο video, o Angus Young σχολιάζει το βασικό riff του κλασικού τραγουδιού, ενώ ο Brian Johnson αφηγείται μια ιστορία σχετικά με τους στίχους:

«Είχα γράψει τους στίχους και πήγα να τους τραγουδήσω. Οι υπόλοιποι δεν ήταν στον χώρο και εγώ ξεκίνησα “She was a fast machine, she kept her motor clean, she was the best damn woman that I ever seen”.

Τότε, ο Mutt (σ.σ. Lange, παραγωγός), με διακόπτει και μου λέει, «Brian, έχεις γράψει πολλές λέξεις», με τον Malcolm Young να παρεμβαίνει τότε και να επισημαίνει πως οι στίχοι, θα μπορούσαν να τραγουδηθούν πιο αργά».

Εν τέλει, η μπάντα ηχογράφησε το τραγούδι όπως επιθυμούσε ο Brian Johnson και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Η μπάντα, έχει επίσης δημιουργήσει ένα fanwall, όπου ζητά από τους οπαδούς της να δημοσιεύσουν φωτογραφίες και video στο Instagram με το hashtag #backinblack40. Οι καλύτερες δημοσιεύσεις θα εμφανίζονται στο fanwall.

  • SHARE
  • TWEET