Πως χαρακτηρίζει ο Kerry King το νέο δίσκο των Slayer;

Διαβάστε τι είπε για τα τραγούδια που κουράστηκαν να παίζουν όλα αυτά τα χρόνια

22/10/2014 @ 11:01
O κιθαρίστας της θρυλικής thrash μπάντας μίλησε σε διαδικτυακή εκπομπή για την πορεία του νέου δίσκου. Χαρακτήρισε το υλικό ως «γρήγορο, βαρύ και τρομακτικό» (fast, heavy, and spooky) και πως είναι καλό, μαζί με τα παλιά τραγούδια, να έχεις τα νέα, ώστε να «εμφυσήσεις» ζωή μέσα τους.

Ο King τόνισε πως είναι διασκεδαστικό να έχεις νέα τραγούδια, γιατί σε κάποια στιγμή, κουράζεσαι να παίζεις συνεχώς ορισμένα: «Εχουμε παίξει τα "Raining Blood" και "Angel of Death" σε κάθε συναυλία μας από το 1986. Υπάρχει βέβαια και η άλλη πλευρά που λέει πως υπάρχουν τραγούδια που θα παίζεις για πάντα μέχρι να σταματήσεις αυτό που κάνεις, και από την άλλη μερικά που λες, ας τα αφήσω στην άκρη για 4 χρονάκια. Ετσι θα έχουμε 10, 12 νέα να παρουσιάσουμε για όλους την επόμενη χρονιά».

Οσο αφορά την πίεση που όλοι αναφέρουν για το επόμενο βήμα των Slayer, ο King δεν έδειξε να συμφωνεί. «Το κάνω αυτό για 30 χρόνια, όχι βέβαια μόνος, αλλά είναι απλά δουλειά. Οτιδήποτε γούσταρες και αγάπησες σε εμάς όλα αυτά τα χρόνια, είναι μέσα στο νέο δίσκο και θα τον γουστάρεις κι αυτόν».
Δείτε τη συνέντευξη από αυτόν τον σύνδεσμο

  • SHARE
  • TWEET