Πρώτο κομμάτι από το επερχόμενο ντεμπούτο των Godsleep

Ακούστε το "The Call" μέσα από το "Thousand Sons Of Sleep"

11/12/2014 @ 15:09
Οι Αθηναίοι heavy rockers Godsleep ολοκλήρωσαν πρόσφατα τις ηχογραφήσεις του πρώτου τους ολοκληρωμένου άλμπουμ με τίτλο "Thousand Sons Of Sleep", το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει σε βινύλιο στις αρχές της νέας χρονιάς.

Πρώτο κομμάτι που δίνεται στην δημοσιότητα είναι το επτάλεπτο "The Call". Ακούστε το εδώ, μέσω του επίσημου καναλιού της μπάντας στο YouTube.

Οι Godsleep σχηματίστηκαν το 2010 στην Αθήνα. Στα μέσα του ίδιου έτους κυκλοφόρησαν ένα promo με τέσσερα κομμάτια που από πολύ νωρίς έλαβε πολύ θετική ανταπόκριση, με αποτέλεσμα ένα από τα κομμάτια να συμπεριληφθεί στην rock συλλογή της 272 Records (California).

Από το 2010 μέχρι και σήμερα οι Godsleep έχουν πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μία από τις έως τώρα σημαντικότερες στιγμές τους ήταν η φιλοξενία τους το 2012 ως opening band στη sold out σκηνή του διεθνούς φεστιβάλ Freak Valley στη Γερμανία. 

To 2013 ακολούθησε η πρόσκληση από τα φεστιβάλ Aquamaria (Γερμανία) και Yellowstock (Βέλγιο), όπου και μοιράστηκαν τη σκηνή με τους Colour Haze, My Sleeping Karma, Karma To Burn και Gentlemans Pistols. 

Στην Ελλάδα έχουν φιλοξενηθεί σε φεστιβάλ και μουσικές σκηνές όπως το An Club & το Six Dogs, ενώ έχουν προκληθεί ως support band για μπάντες όπως οι LA Otracina (Η.Π.Α.) Kadavar (Γερμανία), και Mars Red Sky (Γαλλία).
  • SHARE
  • TWEET