Οι κόρες του Β.Β.King ισχυρίζονται πως ο θρύλος των blues δηλητηριάστηκε

Οι κατηγορίες χαρακτηρίστηκαν «γελοίες» και «εξαιρετικά ασεβείς» από τον δικηγόρο της περιουσίας του εκλιπόντος μουσικού

26/05/2015 @ 13:36
Οι κόρες του B.B. King, Patty King και Karen Williams, δημοσιοποίησαν τα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσαν οι ίδιες, στα οποία ισχυρίζονται ότι ο πατέρας τους δηλητηριάστηκε από τον εκτελεστή τnς διαθήκης και πρώην manager του King, LaVerne Toney, και τον προσωπικό βοηθό του, Myron Johnson.

Τα σχέδια για την ταφή του King έχουν τεθεί σε αναμονή, καθώς το σώμα του έχει επιστρέψει στο νεκροτομείο μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα της αυτοψίας, η οποία μπορεί να διαρκέσει έως και οκτώ εβδομάδες.

Η αστυνομία του Las Vegas επιβεβαίωσε ότι το τμήμα ανθρωποκτονίας ερευνά τους ισχυρισμούς. Ο ιατροδικαστής John Fudenberg πρόσθεσε ότι η δουλειά αυτή δεν θα έπρεπε να εμποδίζει τις μνημόσυνες τελετές από το να γίνονται στο Memphis του Tennessee και την Indianola του Mississippi.

Οι κόρες του King ενώθηκαν με τρία άλλα αδέλφια τους σε μια νομική προσπάθεια να ανατρέψουν την εκτελεστική δύναμη του Toney πάνω στη διαθήκη. Ο Toney και ο Johnson αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις κατηγορίες.
  • SHARE
  • TWEET