H Rockarolla φέρνει την Cherry Red Records στην Ελλάδα

Νέος αποκλειστικός συνεργάτης της σημαντικής δισκογραφικής εταιρείας από το Ηνωμένο Βασίλειο

31/10/2018 @ 12:53

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Cherry Red Records στην χώρα μας είναι, πλέον, η Rockarolla.

Μέσω αυτής θα εισάγονται και θα διανέμονται οι κυκλοφορίες της σημαντικής δισκογραφικής εταιρείας με τον τεράστιο κατάλογο.

Η Cherry Red Records έχει 35χρονη εμπειρία στην κυκλοφορία ανεξάρτητης, νέας μουσικής σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο μουσικό τοπίο. Με καλλιτέχνες όπως ο Jack Bruce (Cream), ο Todd Rundgren, η Suzi Quatro, οι Hawkwind, οι Dead Kennedys και οι Fall, οι συνεργασίες της δισκογραφικής εταιρείας από το Ηνωμένο Βασίλειο ξεκινούν από την traditional folk προσεγγίζοντας το classic rock, το progressive rock, το heavy metal αλλά και την soul, την funk, την jazz, χωρίς ποτέ να ξεχνούν τις punk και indie/alternative ρίζες τους.

Πρωτοπόρος στην αναβίωση του βινυλίου η Cherry Red Records έχει κυκλοφορήσει και αρκετά βραβευμένα box sets, έχοντας πάντα το βλέμμα της στραμμένο στο μέλλον «χτίζοντας» πάνω σε ένα αξιομνημόνευτο παρελθόν.

Μια ακόμα επιτυχία από την Rockarolla η οποία πριν από δυο, περίπου, χρόνια είχε ανακοινώσει και την συνεργασία της με την Third Man Records του Jack White.

  • SHARE
  • TWEET