«Όχι» του Robert Plant σε 242 εκατομμύρια ευρώ!

Η βρετανική Mirror αποκαλύπτει πως Jimmy Page και John Paul Jones είχαν ήδη συμφωνήσει στο μυθικό ποσό για το reunion των Led Zeppelin

09/11/2014 @ 21:09
Όλα ξεκίνησαν από τον Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον, ιδρυτή της Virgin και ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη, που τυγχάνει να είναι μέγας οπαδός της θρυλικής μπάντας.

Το ρεπορτάζ της Mirror κάνει λόγο για συμβόλαιο με 242 εκατ. ευρώ σε κάθε μέλος των Led Zeppelin συν μια μεγάλη αμοιβή στον Jason Bonham για 35 συναυλίες σε τρεις πόλεις. Λονδίνο, Βερολίνο και Νιου Τζέρσεϊ. Αν ήθελε η μπάντα, οι συναυλίες θα γίνονταν 45, ενώ θα μοιράζονταν και περίπου 90 εκατ. ευρώ από την εμπορική εκμετάλλευση και το το merchandise. Mια συμφωνία που θα έφτανε τα 850 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Μπράνσον θα μετονόμαζε ένα από τα τζετ του σε "Stairway to Heaven" για να μεταφέρει τα μέλη από πόλη σε πόλη. Jimmy Page, John Paul Jones και Jason Bonham, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπέγραψαν αμέσως. Ο Plant όμως έσκισε το συμβόλαιο μπροστά από τους έκπληκτους promoters!

Αν και είχε ζητήσει 48 ώρες να το σκεφτεί, ο Robert Plant είπε απλά πως δεν είναι σωστό. Απαντες προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, αλλά είχε ήδη αποφασίσει. Ηταν σοκ για όλους, αναφέρει η Mirror, αλλά περιοδεία δίχως τη φωνή δεν θα μπορούσε να γίνει…
  • SHARE
  • TWEET